ورود / عضویت
- صفحه اصلی
- آموزش راه اندازی کافی شاپ
- راه اندازی کافیشاپ رستوران اسپیناس بام مشهد
مطالب مهم :
راه اندازی تخصصی بار سرد کافیشاپ رستوران در مجموعه جذاب اسپیناس بام در شهر مشهد که بخش حیاتی برای جذب مهمانانی است که به دنبال فضای جذاب و جدید با کیفیت غذایی و نوشیدنی های گرم و سرد عالی هستند.
قسمت بار سرد مجموعه اسپیناس بام مشهد جایی است که نمایش آتش بازی و فلیر در دیده مهمانان هست و طرز تهیه ساخت و سرو نوشیدنی ها اعم از :
ماکتیل های سیگنیچر , اسموتی ها , شیک ها , آبمیوه های طبیعی , دسر بستنی ها و ساخت سیروپ های دست ساز و ساخت دسر های دست ساز کنار نوشیدنی ها انجام میشود.
تیم راه اندازی میلاد باقری برای هر نوشیدنی از داستان تا سرو نوشیدنی ها برای مهمانان مجموعه اسپیناس بام برنامه ریزی و تلاش کردند که این تیم از سیروپ های دست ساز , دسر های دستساز کنار نوشیدنی , گارنیش های دستساز و پیرینگ با جفت سازی آیتم ها برای جذاب کردن و برند سازی استفاده میکنند.
تیم ما برای هر راه اندازی بار کافیشاپ , بار سالن و آشپزخانه , با متخصصین این صنف قرارداد می بنده تا هر نفر از متخصصین در سکشن مشخص شده شان فعالیت های زیر را انجام دهند :
ساخت سیروپ های دست ساز
ساخت دسر های کنار نوشیدنی
ساخت گارنیش های دست ساز
ساخت نوشیدنی ها در هر دسته با در نظر گرفتن کاست کنترل هر مجموعه
استخدام نیرو برای هر سکشن از هر بار
آموزش کامل نیرو ها هر سکشن مجموعه
آپدیت های آیتم های منو به صورت فصلی و پشتیبانی هر سکشن به مدت یکسال و غیره …
بار سرد باید در مکانی قرار گیرد که به راحتی قابل دسترسی برای نیرو ها و فضا سازی شود تا نیرو ها بتوانند با ذهن باز و ترافیک کمتر کار کنند و همچنین تجهیزات بار باید بگونه ای چیده شوند تا با سرعت و بدون باگ ایتم ها زده شوند.
در مجموعه اسپیناس بام مشهد , ما به طوری تجهیزات و ابزار های سکشن سرد را چیندیم تا نیروها هم بتوانند نمایش آتش بازی و فلیر را داشته باشند و هم نوشیدنی ها را برای مهمانان سرو کنند.
تیم ما نیرو ها را از نظر ظاهری , لحن صحبت کردن , پوشش و مرتب بودن لباس ها , مسئولیت پذیری , بی حاشیه بودن و تیم ورک کار کردن , بررسی میکنیم و با چند روز کار کردن همکاران را استخدام میکنیم.
بعد از استخدام هر نیرو را طبق سابقه کاری در هر سکشن به آنها آموزش های مرتبط به آیتم های منو ( تکنیک ها و متد های ساخت هر نوشیدنی , نحوه کار با ابزار ها و وسایل بار , نحوه سرو و ارتباط گیری با مهمانان و بک واش وسایل را میدهیم.
نوشیدنی برگرفته از شکلات و تیرامیسو هست که شکلات این ماکتیل به عنوان پایه در نوشیدنی طراحی کردم و برای شدت طعمی بیشتر از بیتر شکلات میلاد باقری استفاده کردم و تیرامیسو را به عنوان دسر دست ساز در کنار نوشیدنی گذاشتم تا پیچیدگی طعمی با بافت های متضاد ایجاد کنم تا در ذهن مهمان ها به یادگار بماند.
این نوشیدنی برگرفته از اتمسفر جنگل آمازون هست که با رایحه دست ساز هل و دسر دست ساز ژله ای و نحوه سرو این ماکتیل , حس و حال جنگلی را برای مهمانان تداعی میکند.
این نوشیدنی برگرفته از میوه های استوایی و مزه ای شیرین و ترش هست که با بافت یخی یا همان فروزنی برای مهمانان سرو میشود. این ماکتیل برای گرمای تابستان فوق العاده است.
فرق این دو نوشیدنی با بقیه کافه های دیگر فقط نحوه عصاره گیری از لیمو هست که ما برای عصاره لیمو این دو ماکتیل حدود 12 ساعت زمان میدهیم تا رایحه و مزه اصلی از لیمو را بگیریم.
برای ساخت سوپر لیمو میتونید از اینجا استفاده کنید.
تمامی دسر های کنار ماکتیل های سرم الشیخ , لآوا و آمازون به صورت دست ساز بوده و نیرو های بار سرد مجموعه اسپیناس بام روزانه تولید میکنند.
برای مجموعه اسپیناس بام مشهد , 3 مدل اسموتی طراحی کردم
در مجموعه اسپیناس بام مشهد , ما 4 مدل شیک با طعم های متفاوت طراحی کردیم
ما در مجموعه اسپیناس بام مشهد 3 آیتم دسر بستنی طراحی کردیم که با دسر های دست ساز سرو میشود.
نچرال درینک ها در 3 تنوع طعمی طراحی کردم
ما برای بالا بردن کیفیت طعمی و کم کردن کاست مصرفی سیروپ ها و پایین آمدن قیمت نهایی نوشیدنی ها از سیروپ های دست ساز استفاده کردیم.
سیروپ های نارگیل , پسته , کدوحلوایی اسپایسی , گرانادین , ترخون هل , بری رز , زعفران اسپایسی به صورت روزانه آماده میکنیم.
برای اطلاع از دوره ها و سرفصل های آموزشی با تیم پشتیبانی تماس بگیر
تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به میلاد باقری میباشد.
طراحی و بهینه سازی سایت توسط محمد گندمی