دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد انجمن بین المللی بارتندر ها درباره IBA در سال 1951، انجمن بین المللی بارتندر ها در ... 1 اردیبهشت 1403
آموزش راه اندازی کافی شاپ راه اندازی کافیشاپ رستوران اسپیناس بام مشهد راه اندازی تخصصی بار سرد کافیشاپ رستوران در مجموعه جذاب اسپیناس ... 12 آبان 1403
بیتر bitter بیتر Bitter نوشیدنی چیست بیتر ( به زبان اینگلیسی : Bitter ) یک مایع با ... 5 فروردین 1403
دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد روش های تقطیر و کاربرد تقطیر درباره تقطیر : تقطیر خانگی از زمان شروع خود راه طولانی ... 12 اسفند 1402
قهوه تفاوت عربیکا روبوستا ۲۰۲۴ قهوه و تفاوت عربیکا روبوستا : یک نوشیدنی محبوب است که ... 21 بهمن 1402
مصرف دارچین دارچین و فواید و مضرات آن مقدمه دارچینکابردهای چوب دارچینخواص و استفاده های دارچیندارچین برای سرماخوردگیشیمی دارچینمصرف ... 21 آذر 1402
آموزش راه اندازی کافی شاپ راه اندازی کافی شاپ مفهوم آموزش راه اندازی کافی شاپ و محبوبیت آن در فرهنگ ... 21 آذر 1402
دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد آموزش بارتندر دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد 21 آذر 1402