آموزش راه اندازی کافی شاپ راه اندازی کافه شهراد مشهد در میان شلوغیهای زندگی شهری و ریتم پرسرعت روزمره، نیاز به ... 9 اردیبهشت 1404
دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد راه اندازی کافیشاپ برگاموت مشهد اگر عاشق نوشیدنیهای خاص و جذاب هستید، کافیشاپ برگاموت مشهد ، ... 30 بهمن 1403
آموزش راه اندازی کافی شاپ راه اندازی کافه رستوران هترا مشهد راهنمای جامع راهاندازی بار سرد کافه، رستوران و هتلها در مشهد: ... 15 دی 1403
آموزش راه اندازی کافی شاپ راه اندازی کافیشاپ رستوران اسپیناس بام مشهد راه اندازی تخصصی بار سرد کافیشاپ رستوران در مجموعه جذاب اسپیناس ... 12 آبان 1403
دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد انجمن بین المللی بارتندر ها درباره IBA در سال 1951، انجمن بین المللی بارتندر ها در ... 1 اردیبهشت 1403
بیتر bitter بیتر Bitter نوشیدنی چیست بیتر ( به زبان اینگلیسی : Bitter ) یک مایع با ... 5 فروردین 1403
دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد روش های تقطیر و کاربرد تقطیر درباره تقطیر : تقطیر خانگی از زمان شروع خود راه طولانی ... 12 اسفند 1402
قهوه تفاوت عربیکا روبوستا ۲۰۲۴ قهوه و تفاوت عربیکا روبوستا : یک نوشیدنی محبوب است که ... 21 بهمن 1402