بعد آب کردن ایزومالت,آن را با بلندر پودر کرده و پودر را حالت دونات در میاریم و داخل فر میگذاریم.
ابتدا ایزومالت را آب کرده و داغ روی مت های گرد آبنبات ریخته و روی آن رنگ خوراکی قرمز اضافه میکنیم.
با این وسیله میتوانیم راحت تر اسانس های طبیعی(روغن) را از هایدروسل(مایع بدون الکل) جدا کنیم.
با استفاده از دو ماده,سدیم آلژینات و کلسیم لاکتیت که یکی بصورت حمام و دیگری بصورت مایع طعم دار درست میشوند.
ایزومالت را آب کرده و رنگ سبز اضافه میکنیم و مایع به حالت کشسان رسید به ابریشم تبدیل میکنیم.
ایزومالت را آب کرده و به آن رنگ زرد اضافه میکنیم و بعد روی مت گیپور میریزیم.
ایزومالت را آب کرده و بعد روی مت گیپور میریزیم.
ایزومالت را روی مت پهن کرده و به آن رنگ خوراکی اضافه کرده و در فر میگذاریم.
گلوکز را روی مت ریخته و به آن رنگ های خوراکی را اضافه میکنیم و داخل فر میزاریم تا حالت بگیرد.
ایزومالت را آب کرده و به آن رنگ آبی اضافه میکنیم و بعد روی مت گیپور میریزیم.
ایزومالت را آب کرده و بعد روی مت گیپور میریزیم و در آخر رنگ بنفش را اضافه میکنیم.
ایزومالت را آب کرده و بعد روی مت ایزومالت برفی میریزیم تا شکل برف را بگیرد.
ایزومالت را آب کرده و به آن رنگ آبی اضافه میکنیم و بعد روی مت نسوز پهن میکنیم.
ابتدا ایزومالت را آب کرده و داغ روی مت های گرد آبنبات ریخته و روی آن رنگ خوراکی بنفش اضافه میکنیم.
ابتدا ایزومالت را آب کرده و داغ روی مت های گرد آبنبات ریخته و روی آن رنگ خوراکی سبز اضافه میکنیم.
ابتدا ایزومالت را آب کرده و داغ روی مت طرح اسب ریخته و روی آن رنگ خوراکی آبی اضافه میکنیم.
ابتدا ایزومالت را آب کرده و داغ روی مت طرح اسب ریخته و روی آن رنگ خوراکی مشکی اضافه میکنیم.
بیتر دست ساز اسطوخودوس با تلخی خوشمزه و عطر گلی زیبا.
بیتر دست ساز اسپایس ترکیبی از فلفل سیاه,هل,افسنطین,دارچین,قهوه,پوست نارنج و میخک.
بیتر دست ساز پرتقال دارچین با تلخی دلنشین پرتقال و دارچین و عطر زیبای پوست پرتقال.
بعد از صاف کردن سیروپ نارگیل,پوره به دست آمده را روی مت نسوز پهن کرده و داخل فر گذاشته تا خشک شوند.
تاپیوکا را با آب پرتقال به حرارت میرسانیم و روی مت نسوز پهن کرده و روی آن از تیکه های پرتقال خشک استفاده کرده و در فر میگذاریم تا خشک شوند.
تخم شربتی را در آبجوش ریخته و بعد از لجز شدن روی مت نسوز ریخته و در فر میگذاریم تا خشک شوند.
دارچین حاوی تانن، روغن های فرار مانند سینامالدئید، کومینالدهید، وژنول، فلاندرن، سیمن، کاریوفیلن، لینالول و سافرول است. دیگر ترکیباتی مانند سینزیلانین، سینزیلانول، کومارین، موسیلاژ، رزین و کلسیم اگزالات می باشد. سینامالدئید مسئول بوی دارچین و تنها به فرم ترانس یا E وجود دارد.
ترکیبات شیمیایی اسانس اسطوخودوس مرکب از نوعی ستن (با بوی کامفر و نعناع)، سینئول،الکل و لینالول است. اسانس اسطوخودس دارای اثر مهار کننده بر روی باکتری های بیماری زا می باشد.
تقطیر یک فرایند فیزیکی برای جداسازی اجسام با دمای جوش متفاوت است.
فرایند تقطیر نوعی روش استخراج اسانس است که قدمت طولانی داشته و در آن، مایع به ترکیباتی که نقطه جوش متفاوت دارند تقسیم میشود.
بهطور کلی یک سیستم تقطیر ساده دارای چهار بخش است: مشعل (به عنوان منبع گرما)، مخزن تقطیر، مبرّد و قسمت جداکنندهٔ اسانس.
با استفاده از آب,آرد,روغن و رنگ خوراکی زرد روی حرارت ریخته تا حالت مرجانی بگیرد.
با استفاده از آب,آرد,روغن و رنگ خوراکی نارنجی روی حرارت ریخته تا حالت مرجانی بگیرد.
با استاد جواد اکبری در مشهد(سال 1401)
دیدار با استاد جواد اکبری در مشهد.
دوره بار سرد با استاد حافظ صفایی در تهران(سال 1400)
همکاری با تیم ریتون و حافظ صفایی برای کلاس آموزشی تقطیر در نمایشگاه بین المللی تهران (سال 1401)
ساخت خاویار با استفاده از پودر آگار آگار و سرد دم زعفران با سیروپ پشن فروت.
ساخت خاویار با استفاده از پودر آگار آگار و آبمیوه آلوورا.
اسانس دارچین که در رایحه درمانی استفاده می شود، برای کاهش احساس افسردگی و ضعف و خستگی جسمانی شناخته شده می شود.
کمپ بارسرد و میکسولوژی تیم ریتون در کاشان(سال 1401)
شکر سفید را آب کرده تا رنگ کاراملی بگیرد و مایع به حالت کشسان رسید به ابریشم تبدیل میکنیم.
دیدار با استاد صادق حسن زاده در کمپ پنجم ریتون کاشان(سال1401)
نعناع در اصل به عنوان گیاه دارویی برای درمان درد معده و دردهای قفسه سینه مورد استفاده قرار میگرفتهاست.این گیاه در طب سنتی کاربردهای متنوعی دارد و همچنین تحقیقاتی ابتدایی در رابطه با احتمال کمک آن به درمان بیماری سندرم روده تحریکپذیر نیز در حال انجام است.
نام نوعی گل رز است که یک رقم دورگه از ترکیب گلهای رز گالیکا و نسترن شیرازی است و بر پایهٔ بررسیهای دیانای آن، اشتراک ژنتیکی زیادی با گل رز قزاقی دارد و احتمالاً در گذشته، از گردههای آن، در تولید این رقم، استفاده شدهاست و گل ملی کشور ایران می باشد.
فوم زانتان گام با طعم انبه,پشن فروت,لیمو,زعفران.
بعد از صاف کردن سیروپ کدوحلوایی, پوره به دست آمده را روی مت نسوز پهن کرده و داخل فر گذاشته تا خشک شوند.
غذایی ساده و خاص چوپانان خراسانی است که در فصل بهار درون مشکی کوچک شیر(اسفیر بیسیک) و ماست گوسفندی(ژله آگار آگار) را ریخته و آن را از کنار خورجین و پالان آویزان کرده و در طول روز با بالا و پایین رفتن از پستی و بلندیها این غذا در مشک ترکیب شده و در ظهر درون کاسه ای بزرگی ریخته و با ادویه سبزی و نان خشک آماده میل میکردند.
مایع گلوکز را روی مت نسوز پهن کرده و به آن رنگ های خوراکی اضافه کرده و در فر میگذاریم تا حالت بگیرد.
مایع گلوکز را روی مت نسوز پهن کرده و به آن ورق های طلایی اضافه کرده و در فر میگذاریم تا حالت بگیرد.
با استفاده از تخم مرغ و طعم دهنده با بیسکویت لوتوس.
با استفاده از تخم مرغ و طعم دهنده با تافل های رنگی.
با استفاده از تخم مرغ و طعم دهنده های بیس.
تاپیوکا را با طعم دهنده روی حرارت گذاشته و روی مت نسوز پهن کرده و در فر میگذاریم تا خشک شوند.
ورق برنج را در آب ملایم رنگ دار خیسانده و روی مت به آن فرم داده و میگذاریم تا خشک شوند.
نوشیدنی آروماتیکی از گیاه اسطوخودوس و نعناع.
نوشیدنی بر پایه نارگیل و لیموناد.
نوشیدنی بر پایه میوه های بری.
نوشیدنی بر پایه لیمو و نعناع.
نوشیدنی بر پایه آب پرتقال و زعفران با هل.
نوشیدنی بر پایه نارگیل و عرق دارچین با آویشن تازه.
نوشیدنی بر پایه میوه های تروپیکال.
نوشیدنی بر پایه زعفران با ریحان و پرتقال.
نوشیدنی بر پایه زعفران و عرقیجات با طبع سرد و گرم.
نوشیدنی بر پایه کاکتوس و انبه با توت فرنگی.
نوشیدنی بر پایه دارچین,شکلات و شیر با آلوورا.
نوشیدنی بر پایه میوه های بری و نمک.
نوشیدنی بر پایه آناناس و سیب سبز با آوورا.
نوشیدنی بر پایه توت فرنگی با شاهتوت.
نوشیدنی بر پایه گراناداین و انبه با آدامس بادکنکی.
نوشیدنی بر پایه سیب سبز,خیار با ریحان.
نوشیدنی بر پایه کدوحلوایی,نارگیل با قهوه کامرشیال.
نوشیدنی بر پایه پرتقال و میوه های استوایی.
نوشیدنی بر پایه پرتقال,هویج با پشن فروت.
نوشیدنی بر پایه موز , وانیل و آناناس با تخم مرغ.
نوشیدنی بر پایه انبه و نارگیل با تخم شربتی.
نوشیدنی بر پایه سیب سبز و آناناس با سون آپ.
نوشیدنی بر پایه آناناس و ریحان و خیار با اسپرایت.
نوشیدنی بر پایه انیس و پرتقال با ذرت.
نوشیدنی بر پایه میوه های بری و کوکا.
نوشیدنی بر پایه نارگیل و هندوانه با میوه های بری.
نوشیدنی بر پایه انار و آلبالو با کاکتوس.
نوشیدنی بر پایه اسطوخودوس و عرقیجات با خاکشیر.
رمز عبور یکبار مصرف *
آیا می خواهید یک مربی شوید؟