دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد انجمن بین المللی بارتندر ها درباره IBA در سال 1951، انجمن بین المللی بارتندر ها در ... 1 اردیبهشت 1403
بیتر bitter بیتر Bitter نوشیدنی چیست بیتر ( به زبان اینگلیسی : Bitter ) یک مایع با ... 5 فروردین 1403
دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد روش های تقطیر و کاربرد تقطیر درباره تقطیر : تقطیر خانگی از زمان شروع خود راه طولانی ... 12 اسفند 1402
قهوه تفاوت عربیکا روبوستا ۲۰۲۴ قهوه و تفاوت عربیکا روبوستا : یک نوشیدنی محبوب است که ... 21 بهمن 1402
مصرف دارچین دارچین و فواید و مضرات آن مقدمه دارچینکابردهای چوب دارچینخواص و استفاده های دارچیندارچین برای سرماخوردگیشیمی دارچینمصرف ... 21 آذر 1402
آموزش راه اندازی کافی شاپ راه اندازی کافی شاپ مفهوم آموزش راه اندازی کافی شاپ و محبوبیت آن در فرهنگ ... 21 آذر 1402
دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد آموزش بارتندر دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد 21 آذر 1402
سیروپ ساخت سیروپ و طعم دهنده ها 2024 سیروپ چیست ؟ ساخت سیروپ و همچنین خود سیروپ مایع غلیظ ... 21 آذر 1402