انجمن بین المللی بارتندر ها iba

انجمن بین المللی بارتندر ها

درباره IBA

در سال 1951، انجمن بین المللی بارتندر ها در 24 فوریه در تورکی، انگلستان توسط 7 عضو موسس (اصناف)، دانمارک، فرانسه، ایتالیا، هلند، سوئد، سوئیس و بریتانیا تاسیس شد.

اولین رئیس جمهور آقای بیل تارلینگ از UKBG بود، پس از آن جورج بیکر سال بعد، سپس توسط جورج سیو از سوئیس، پیترو گراندی از ایتالیا، و کرت سورنسن از دانمارک.

از سال 1963 تا 1976 (14 سال) ریاست جمهوری ایتالیا در اختیار آقای آنجلو زولا بود. آنجلو زولا همچنین یکی از اعضای موسس نشست میز گرد برای راه اندازی IBA بود.

IBA شکوفا شد و تا سال 1976 23 عضو جدید را جذب کرد و IBA را با عضویت 30 کشور تبدیل کرد. تا به امروز تعداد اعضای IBA با 3 کشور ناظر به 64 نفر رسیده است.

درباره انجمن بین المللی بارتندر ها

پیام رئیس جمهور

انجمن بین المللی بارمن ها نقطه تلاقی بین نسل های جدید و قدیم حرفه ای ها است و نقطه ملاقات همه اپتیک های حرفه ای است. این ورزشگاه باشکوهی است که در آن رقابت با توجه به یک هدف مشترک انجام می شود: هویت حرفه ای ما.

من نمی‌خواهم به چیزهای بدیهی بیفتم، اما اینجاست که «روح» انجمنی ما ظهور می‌کند: قوی در استحکام حرفه‌ای‌اش، و بدنام برای همه کسانی که هر سال با تجربیات جدید و یکپارچه در آن شرکت می‌کنند.
تعهد و فداکاری که توسط 64 کشور عضو ما ارائه شده است، نشان می دهد که انجمن ما چقدر مهم و قوی است.
یک قدردانی ویژه برای شرکای ما، که وضعیت اقتصادی-اجتماعی کنونی را تحقیر می‌کنند و به حمایت از اهداف ما و کار به نفع جامعه بارتن در جهان ادامه می‌دهند.

iba انجمن بین المللی بارتندر ها

مسابقات قهرمانی کوکتل جهانی IBA 2024

مسابقات قهرمانی کوکتل جهانی IBA 2024 در راه است، برای گردهمایی نهایی استثنایی‌ترین کوکتل‌ها و بارمن‌های مستعد جهان آماده شوید! WCC با نمایندگانی از تمام 67 کشور IBA، نوید یک نمایش بی نظیر از استعداد و هیجان را می دهد. برای یک کوکتل، مهارت، و سرگرمی های کوکتل فوق العاده آماده شوید!

کشور میزبان ما امسال پرتغال در جزیره گرمسیری مادیرا به رهبری ASSOCIACAO BARMEN DE PORTUGAL باورنکردنی است.
مسابقات کوکتل و فلیر در سطح ملی در ماه های گذشته برگزار شد و هر یک از 67 کشور IBA ما قهرمانان ملی خود را برای نمایندگی انجمن افتخارآفرین خود در سفر خود برای تبدیل شدن به قهرمان جهانی کوکتل IBA انتخاب کردند.
همانطور که برای بهترین WCC خود آماده می‌شویم، از شما دعوت می‌کنیم تا سفر قهرمانان کوکتل ما را دنبال کنید.

مسابقات قهرمانی کوکتل جهانی IBA 2024 در راه است،

روز جهانی بارتندر ها

هر سال در تاریخ 24 فوریه، ما بارتندر ها، یکی از قدیمی ترین و پرشورترین حرفه های جهان را جشن می گیریم.
این روز همچنین نشان دهنده تأسیس انجمن بین المللی بارتندر ها است که امسال هفتاد و یکمین سالگرد آن را جشن می گیرد.

روز جهانی بارتندر ها مبارک

6 سوال مهم درباره شرکت در مسابقات بارتندری

میروسلاو چرنیک :

با احساسی وصف ناپذیر است که امروز پس از آخرین گردهمایی بزرگ که در سال 2019 در چنگدو چین برگزار شد، مسابقات کوکتل بین المللی زنده خود را از سر گرفتیم. Mattoni Grand Drink 2021 در حال حاضر در شهر زیبای کارلووی واری با حضور 20 شرکت کننده از کشورهای مختلف برای کسب عنوان قهرمانی جهان به صورت زنده و در حال برگزاری است.

ما از این فرصت استفاده کردیم و با میروسلاو چرنیک – مدیر نوشیدنی بزرگ ماتونی – مسابقات قهرمانی جهان در ترکیب کوکتل های غیر الکلی صحبت کردیم.

میروسلاو یک بارتندر اهل چک است که تقریباً 60 سال در صنعت مهمان‌نوازی کار می‌کند و نویسنده بسیاری از کوکتل‌های خاص است.  میروسلاو چرنیک در مصاحبه ای کوتاه اشاره می کند: «ایجاد یک کوکتل بدون الکل که هم کم کالری و هم از نظر طعم متعادل باشد، کار آسانی نیست.

1) یک شرکت کننده در مسابقه نوشیدنی بزرگ ماتونی هنگام ایجاد یک کوکتل باید به چه نکاتی توجه کند؟


وظیفه اصلی او ایجاد چهار وعده کوکتل غیر الکلی با ارزش کالری تنها 65 کیلوکالری در هر 100 میلی لیتر مایع با استفاده از آب معدنی ماتونی است. نوشیدنی باید آسان برای تهیه، تکرار و قابل استفاده در عملیات روزمره باشد.

رویکرد نوآورانه چیزی است که به ویژه مورد قدردانی قرار می گیرد.  در راستای گرایش فعلی به سمت سبک زندگی سالم و کاهش محبوبیت شکر، استفاده از شربت ها را نیز محدود می کنیم.

ارزیابان همچنین ارتباط و ارائه شفاهی رقیب را به زبان انگلیسی ارزیابی می کنند.  ممکن است به نظر برسد که ایجاد یک کوکتل بدون الکل آسان است، اما برعکس آن صادق است.
یافتن تعادل مناسب طعم ها در پارامترهای مورد نیاز آسان نیست. کوکتل باید با تزیین و لیوان هم مطابقت داشته باشد تا ترکیب نهایی با طراحی جذاب باشد و مهمان را به سفارش و چشیدن ترغیب کند.

2) در واقع چه کسی اجراهای مسابقه را روی صحنه قضاوت می کند؟

کمیته ای متشکل از رؤسای هر انجمن ملی. از نقطه نظر جغرافیایی، ترکیب آن نشان دهنده بازنمایی کل جهان است.

3) آیا مواد یا ترکیبی وجود دارد که بیشتر در نوشیدنی ها ظاهر می شود و بنابراین در میان بارمن ها محبوب است؟

روند اخیر استفاده از نسخه های غیر الکلی عرقیات است که جامعه بارتنینگ آن را به عنوان محصولاتی جالب و نوآورانه پذیرفته است.
به عنوان مثال، شربت گل سنجد یا میوه یوزو به دلیل معطر بودن و طعم خاص خود محبوبیت طولانی مدت خود را حفظ کرده اند. با استفاده از گیاهان مختلف و انواع غیرمعمول سبزیجات می توان به طعم های بسیار جالبی دست یافت.

4) کوکتل های بدون الکل در چند سال گذشته یک روند جهانی بوده است، اما نوشیدنی بزرگ ماتونی سابقه ای نزدیک به ربع قرن دارد. چگونه است که برگزارکنندگان توانسته اند در این زمینه جلوتر از زمان ها باشند؟

شاید به این دلیل است که شرکت سازمان دهنده، Mattoni 1873، همیشه مترقی و مدرن بوده است، که مدت هاست در فعالیت های بازاریابی آن منعکس شده است، که در آن ارتباطات سبک زندگی سالم نقش اصلی را ایفا می کند.

نوشیدنی بزرگ ماتونی با ساختن تدریجی چهره خود، به محبوبیت جهانی و مقام قهرمانی جهانی دست یافته است.
فشار مداوم بر سطح رویداد و سازماندهی عالی مسابقه خود شهرت عالی آن را حفظ می کند.  تمرکز آن بر IBA به برگزارکنندگان این فرصت را داده است تا بهترین بارمن ها را از همه کشورهای عضو به رویداد خود دعوت کنند.

5) چگونه یک متصدی بار در واقع به فینال نوشیدنی بزرگ ماتونی می رسد؟

 عضویت IBA برای شرکت در رقابت الزامی است و نامزد شدن آسان نیست.  در هر کشور یک دور مقدماتی وجود دارد و تنها برنده آن دور می‌تواند نماینده انجمن خود در فینال باشد.
علاقه به مشارکت بسیار زیاد است و از ظرفیت برگزارکننده بسیار فراتر است.

 6) 20 بارتندر از سراسر جهان در کارلووی واری به رقابت خواهند پرداخت. آیا تفاوتی بین کشورها یا مناطق جهان، چه در سطح کلی، چه در سبک کار و چه در مواد مورد استفاده وجود دارد؟

 بله، تفاوت هایی وجود دارد.من آنها را در طیف رقبای از نقاط مختلف جهان مشاهده می کنم که محصولات محلی را که تحت تأثیر آنها قرار می گیرند به رقابت می آورند.

ترکیب دستور العمل ها منعکس کننده برخی ویژگی های منطقه ای در ترکیب و مواد تشکیل دهنده استفاده شده است. من همچنین تفاوت هایی را در سبک بارتنینگ درک می کنم.
متصدی بار از ژاپن تکنیک متفاوتی نسبت به یکی از کشورهای اروپایی یا کشورهای آمریکای جنوبی دارد.

سوالات در باره شرکت در مسابقات بارتندری

مسابقه بین المللی بارتندری

در 25 می، یک مسابقه قهرمانی بارمن‌های استونی در دانشگاه تارتو / کافه Drinkgeld برگزار شد!

  • در دور اول مسابقه، جوانه های چشایی بارمن ها مورد آزمایش قرار گرفت که در آن 15 محصول مختلف از سبد پرنود ریکارد استونی باید شناسایی می شد.
    مزه کور کاملاً انجام شد، کل انتخاب برای بارمن ها بود که بر اساس طعم و بوی شناسایی شوند. بهترین چشنده نابینا، متصدی بارمن Drinkgeld، Anti Kustassoo بود، که همه محصولات از جمله الکل پایه و مارک را میخکوب کرد.
  • در مرحله بعد، رقبا باید کوکتل خود را تهیه می کردند که با استفاده از محصولات حامیان انجمن بارمن های استونی ساخته شده بود که قبلا برای هر شرکت کننده قرعه کشی شده بود.
    در دور کلاسیک مسابقه، 13 بارمن شرکت کردند و 3 جوان شجاع در دسته نمایش بطری پرواز کردند.

  • 6 بارمن برتر به فینال رسیدند که به آنها 20 دقیقه فرصت داده شد تا یک کوکتل کاملاً جدید درست کنند. جعبه سیاه یا جعبه ای پر از مواد شگفت انگیز حاوی محصولات لیویکو با انواع مرکبات و گیاهان بود. این ارزیابی طعم، عطر و الهام کوکتل را در نظر گرفت، که باید با موضوع داده شده – Tartu 2024 مطابقت داشت.

  • جایزه بهترین جعبه سیاه به بارمن باتجربه Aivo Pensa تعلق گرفت که در پشت میله بار Kalev Yacht Club Resto یافت می شود.

  • جایزه بهترین جوان به مسابقه داده شد و این جایزه به رستوران Ülli-Kristin Uuen، رستوران R14 داده شد.

  • مهارت های فنی در ساخت یک کوکتل نیز مورد ارزیابی قرار گرفت و عنوان بهترین تکنیک به قهرمان قبلی استونیایی، Mihkel Kahn، که میکسر اصلی در بار Punch Drinks است، رسید.

  • بهترین متصدی مسابقه کلاسیک، قهرمان جدید بارتندرهای استونی، ریموند اوموس است! Aivo Pensa مقام دوم و Ülli-Kristin Uuen مقام سوم پرافتخار را کسب کردند!

  • بهترین و همچنین قهرمان جدید استونیایی بارمن های نمایش ماکسیم شماروف، مقام دوم به الکساندر مدودف و مقام سوم به الکسی نیکولایف رسید.
مسابقه بارتندری حرفه ای

آکادمی انجمن بین المللی بارتندر ها

به نسل بعدی آکادمی IBA خوش آمدید. ما می دانیم که چقدر برای بهترین چیزی که می توانید باشید مهم است.
برای مبارزه با رشد مداوم صنعت بار و نیاز بی پایان به یک بارمن مجهز و با استعداد.
IBA آکادمی ( انجمن بین المللی بارتندر ها ) ایجاد کرده است تا دانش بارمن ها را افزایش دهد و بارمن های جدید و مستقر را آماده کند و آنها را برای تمام جنبه های صنعت بار آماده کند.

ما بسته به نیاز شما دوره های مختلفی داریم و یک کتاب درسی جامع برای دست در دست دوره ها یا برای یادگیری خودتان ایجاد کرده ایم.
این کتاب یک راهنمای مطالعه، یک کتاب درسی، مرجع ایده‌ها، فلسفه‌ها و بهترین روش‌ها برای کسانی است که به دنبال یادگیری نحوه بارتنینگ هستند و همچنین برای کسانی که سال‌ها تجربه دارند.

هدف ما ارتقای قوام کلی، حرفه ای و دانش بارمن در سراسر جهان است.با چنین جامعه جهانی گسترده و متنوعی که IBA را تشکیل می دهد، ما از این راهنما برای پیوند دادن همه اعضای ما و جامعه بارتنینگ به طور کلی برای کمک به متحد کردن ما و کمک به هدایت قوام و همچنین خلاقیت از طریق آموزش هیجان زده هستیم.

اکادمی انجمن بین المللی بارتندر ها

لیست کوکتل های رسمی IBA 2020

تقریباً 70 سال است که IBA (انجمن بین المللی بارمن ها) تنها سازمان غیرانتفاعی جهانی در بخش بارمن بوده است. متعهد به ارتقای استانداردهای متخصصان خود متعلق به 65 انجمن مختلف عضو در سراسر جهان است.

ماموریت ما این است که اعضای باربر خود را در هر کجا که فعالیت می کنند درگیر و آموزش دهیم.
در 2 نوامبر 1960، به مناسبت کنگره سالانه IBA که در پاریس برگزار شد، رئیس جمهور آنجلو زولا پیشنهاد تشکیل کمیته ای با وظیفه کدگذاری تعداد محدودی از نوشیدنی ها را در سطح بین المللی بر اساس محبوب ترین کوکتل ها در هر کشور داد.

در سال 1961 در نروژ در هتل کوهستان Gausdal در اسلو، اولین لیست I.B.A. کوکتل ها رسمی شدند.
از آن زمان، لیست رسمی یک نقطه مرجع مهم برای همه متخصصان این بخش و همچنین نشان دهنده نقطه شروع برای دانشجویان مدارس هتل در سراسر جهان بوده است.

جالب، اما هنوز هم در دنیای کوکتل ها معمول است، بازگشت برخی از دستور العمل های کلاسیک است. ما اغلب شاهد بازگشت کوکتل هایی هستیم که به نظر فراموش شده اند یا کوکتل هایی که به نظر می رسید کاملاً از لیست بارها در سراسر جهان ناپدید شده اند. با این حال، بازگشت کلاسیک تر از همیشه جای تعجب ندارد. کسانی که به لطف محبوبیت و به عنوان نمادی از اعتبار در برابر زمان مقاومت می کنند.

همه آن دستور العمل های کلاسیک فراموش نشدنی که بیانگر کتاب مقدس منشأ نوشیدنی های مخلوط با توزیع جهانی یکپارچه هستند.
کلاسیک‌های معاصر که برخی از آنها کاملاً فراموش شده‌اند، جای خود را به آثاری داده‌اند که در سراسر جهان به عنوان نمادی از کلاس و اعتبار نوشیدنی محبوب هستند.
و در نهایت، نوشیدنی های عصر جدید که بیشترین تعداد دستور العمل های جدید را ارائه می دهد، به طور دوره ای تجدید نظر شده و در مورد سیر تکاملی مصرف، مدهای لحظه ای اصلاح شده و با صدای یخ در تکان دهنده های بزرگ ترین بارمن های جهان مشخص شده است.

پیام بگذارید