نوشیدنی ماکتیل بلک تامارین اسپایس

بیتر Bitter نوشیدنی چیست

بیتر ( به زبان اینگلیسی : Bitter ) یک مایع با ماهیت الکلی هست که به معنی آن دقت کنید یعنی تلخ , که مزه اصلی بیتر تلخ هست ولی معطر شده که به عنوان یک طعم دهنده قوی و یا به عنوان یک چاشنی جذاب و خفن در نوشیدنی ها و غذا ها و دسر ها استفاده میشوند.

بیتر bitter نوشیدنی جذاب و خفن میلاد باقری

بیتر Bitter از چی درست میشود ؟

بیتر ها ( Bitters ) یک عامل طعم دهنده معطر است که از دم کردن ریشه، پوست میوه، دانه ها، ادویه جات، گیاهان، گل ها و مواد گیاهی در الکل قوی (یا گاهی اوقات گلیسیرین) تهیه می شود.

از دیرباز به داشتن خواص دارویی شهرت داشته اند، بیتر ها به عنوان علاج هر چیزی که شما را درگیر می کند، اعم از سردرد، سوء هاضمه، گرفتگی معده یا یبوست یاد می کردند. 

استفاده از گیاهان تلخ، پوست، و مواد گیاهی برای اهداف دارویی به قرن‌ها قبل برمی‌گردد و نسخه‌هایی از برخی از این اکسیرهای آشامیدنی هنوز هم وجود دارد، مانند لیکور گیاهی Chartreuse که برای اولین بار در سال 1737 توسط راهبان کارتوزی ساخته شد که دستور العمل خود را بر اساس یک دستورالعمل باستانی بنا کردند. اکسیری که در سال 1605 توسط فرانسوا هانیبال استریس به آنها ارائه شد.

بیتر از ریشه های گیاهی , پوست مرکبات تازه و خشک , دانه های گیاهی و ادویه ای و گل ها و گیاهان درست میشوند.

از کجا بیتر Bitter بخریم ؟

برای داشتن یک نوشیدنی خفن با ایجاد پیچیدگی جذاب در آن , میتوانید فقط با اضافه کردن چند قطره بیتر به نوشیدنی تان از نوشیدن آن لذت ببرید.

شما میتوانید 5 طعم جذاب از بیتر را از اینجا سفارش دهید و برایتان ارسال کنیم.

خرید بیتر Bitter برای نوشیدنی

(2)

بیتر Bitter

2,500,000 ریال3,600,000 ریال

تاریخچه مختصری از بیتر ها

اگر در چند سال گذشته وارد یک غذای جدید صحبت کرده باشید یا منوی یک کوکتل لانژ متخصص در نوشیدنی های کلاسیک را در چند سال اخیر بررسی کرده باشید، ممکن است متوجه شده باشید که دنیای کوکتل در میان رونق بیتر Bitter است.

ده‌ها تن از تولیدکنندگان بیتر های دستی و صنعتی، بیتر های کوچک جدیدی را به بازار معرفی کرده‌اند، و صدها بارتندر و علاقه‌مند به کوکتل‌ ها در حال تجربه ساختن بیتر های خانگی خود هستند.

امروزه می توانید از بین برندهای مختلف در بازار ها یک بیتر پرتقال برای بازسازی یک کوکتل کلاسیک بیژو یا آلاسکا یا برای آوردن کمی پیچیدگی یک مارتینی کلاسیک انتخاب کنید.

با توجه به این که تا سال 2004 تنها سه برند تجاری از بیتر ها وجود داشت، این خبر فوق العاده ای برای نوشیدنی های فداکار است. کمبود مواد بیتر در بیشتر قرن بیستم کاملاً تکان دهنده است، به خصوص وقتی در نظر بگیرید که صدها مارک مختلف از طریق ممنوعیت در حال استفاده بودند.

از نظر تاریخی، بیترها یک عنصر ضروری برای یک کوکتل در نظر گرفته می‌شد: آنها حتی در اولین تعریف مکتوب کلمه “کوکتل” نقشی ایفا می‌کردند، که می‌توان آن را در چاپ 13 می 1806 روزنامه فدرالیست The Balance و Columbian یافت.

بیتر Bitter در کوکتیل بارتندر

تاریخچه بیتر ها در کوکتل ها

از سال 1806، کلمه “کوکتل” به یک نوشیدنی برای تقریباً هر نوشیدنی ترکیبی حاوی الکل تبدیل شده است، از مارتینی گرفته تا اپلتینی و هر چیز دیگری.
اما حتی قبل از اینکه نامی داشته باشد، مردم قبلاً آن ترکیبی از الکل، آب و شکر را می نوشیدند. و قبل از اینکه به عنوان یک ماده در به اصطلاح “دم خروس” درج شود، بیتر Bitter ها به تنهایی مصرف می شدند، نه در یک فاصله، بلکه در یک لقمه یا در یک لیوان به عنوان داروی ثبت اختراع.

با این حال، زمانی در اواخر قرن هجدهم، مصرف کنندگان شروع کردند به افزودن بیتر های تلخ به الکل به جای مصرف خود به خود.
اگرچه کوکتل و آنچه که به عنوان بیتر کوکتل شناخته می شود در آمریکای مستعمره محبوبیت پیدا کرد، دیوید واندریچ، مورخ نوشیدنی، نویسنده Imbibe! و پانچ، معتقد نیست که کوکتل یک اختراع آمریکایی بوده است.

در سال 1750 آنها را با براندی سوخته مخلوط می کردند که با روشن کردن براندی روی آتش و ذوب شکر در آن درست می شد.
بنابراین از نظر عملکردی – از نظر ترکیبی، اگر بخواهید – قبلاً یک کوکتل در انگلستان در سال 1750 وجود داشت.
اما این نیز درست است که آمریکای استعماری از کوکتل استقبال کرد و به بیتر ها کمک کرد تا از پزشکی ثبت اختراع به عامل طعم دهنده جهش کنند

بیتر bitter در نوشیدنی

بیتر Bitter بر روی جوانه های چشایی

جوانه های چشایی زبان به انسان این امکان را می دهد که پنج مزه متمایز را تشخیص دهد: شیرین، شور، ترش، تلخ و  اومامی.

انسان ها و بسیاری از حیوانات به سختی از طعم های تلخ بیزار هستند، زیرا آنها یک سیگنال هشدار دهنده هستند مبنی بر اینکه چیزی که می خواهید بخورید ممکن است سمی باشد. اما تلخی نیز می تواند جذاب باشد، به خصوص زمانی که از طریق قهوه، شکلات، بادمجان، گریپ فروت، رازک، کنگر فرنگی و گیاهان و کاهو به طور طبیعی تلخ ارائه شود.

در کتاب The Flavour Bible، کارن پیج و اندرو دورننبورگ اشاره می‌کنند که بسیاری از سرآشپزها تلخی را به‌عنوان «طعم «پاک‌کننده» ضروری می‌دانند، طعمی که باعث می‌شود بخواهید لقمه بعدی را بخورید و لقمه بعدی را بخورید.

دوره های طعم شناسی و شیمی

دو دوره زیر میتوانند در روند شناخت گیاهان و میوه جات و سبزی جات کمکتون کنند در انتخاب مواد اولیه ها برای طعم سازی بیتر ها تا در نوشیدنی هایتان عمق و پیچیدگی ایجاد کنند.

باور های غلط درباره بیتر ها

یکی از بزرگترین باورهای غلط در مورد بیتر ها این است که استفاده از آنها نوشیدنی شما را تلخ می کند. اگرچه این قابل درک است – طعم آن به خودی خود، طعم تلخ اغلب کمی تلخ یا تلخ است – اصطلاح “بیتر” به یک طعم خاص اشاره نمی کند، بلکه به دسته محلول های معطر ساخته شده با عوامل تلخی مانند ریشه ژانتین و پوست درخت سینچونا اشاره دارد.

بیترها اساساً یک چاشنی مایع برای نوشیدنی ها و حتی غذاها هستند و توصیف مکرر آنها به عنوان نمک و فلفل یک بارمن به میزان قابل توجهی می رسد. دو منهتن – یکی با چاودار، ورموت شیرین و بیتر آنگوستورا و دیگری بدون بیتر درست کنید و آنها را کنار هم بچشید. متوجه تفاوت خواهید شد منهتن بدون بیتر خوش طعم نیست. این فقط یک نوشیدنی بیش از حد شیرین است که فاقد عمق و ظرافت تند است.

بیترها بهترین طعم دهند های طبیعی هستند :
فقط یک یا دو قطره می تواند تعادل کاملی را برای نوشیدنی به ظاهر ناسازگار ایجاد کند. افزودن بیتر ها می تواند یک نوشیدنی بیش از حد شیرین را از بین ببرد، به کاهش غنای آن کمک کند، ترکیبات متفاوت را با هم ترکیب کند و طعمی معطر به آن اضافه کند.

بیتر bitter دست ساز پرتقال

پس از بیتر Bitter استفاده کنیم ؟

جیمی بودرو، کافه‌سرای سیاتل و عاشق بیتر ها، می‌گوید:
«اگر زمانی احساس کنم که یک کوکتل صاف است یا چیزی از دست داده است، پاسخ تقریباً همیشه بیتر است.

فقط یک تلنگر معمولاً به تعادل یک نوشیدنی کمی شیرین کمک می کند و همچنین پیچیدگی را ارائه می دهد که ممکن است قبلاً وجود نداشته باشد.

A. J. Rathbun، که تعدادی کتاب کوکتل، از جمله الکل خوب و لیکورهای خوش طعم را تالیف کرده است، در مورد اینکه بیتر ها برای نوشیدنی چه کار می کنند، صحبت می کند:
«من دوست دارم فکر کنم بیتر های مختلف ممکن است کارکردهای متفاوتی داشته باشند، بسته به نت های گیاهی و شخصیت و ویژگی ها. شخصیت و چگونگی برجسته شدن آنها در ترکیب در مقابل استفاده از قدرت های خود برای تغییر طعم های دیگر.

آیا دوره ای برای بیتر سازی هست؟

بله در دوره زیر میتوانید ثبت نام کنید و نحوه ساخت بیتر های دست ساز را آموزش ببینید و خودتان هر بیتری که خواستید را تولید کنید.

4 نظرات

  1. Behnaz

    14 فروردین 1403

    مطلب جذاب و خفنی بود
    ممنونیم از شما استاد باقری

  2. Siamak

    21 اردیبهشت 1403

    واقعا دمتون گرم از نحوه توضیحاتتون و اینکه دسترسی بیتر تو ایران راحت تر کردید
    حتما ازتون خرید میکنم

پیام بگذارید