درباره من

کارم در حوزه کافیشاپ از سال ۱۳۹۷ با کلی مشکلات توی این صنعت شروع شد و جایی که نمی‌دانستم باید چه کاری کنم که ۳ سال از عمرم بی هدف گذشت اما سال ۱۴۰۰ با خوشی شروع شد،در ابتدای سال با استاد فربد رضوی آشنا شدم و دوره تخصصی بارسردُ گذراندم و در اواسط سال دوره نیمه خصوصی استاد صفایی (تیم ریتون) شرکت کردم. سال ۱۴۰۱ را با دوره بارگرم استاد جواد اکبری و بعد دو ماه شرکت در کمپ تیم ریتون (استاد حافظ صفایی)(نفر دوم مسابقه بارتندری ریتون شدم) شروع کردم. بسیار علاقمند به کار تقطیر،عصارِگیری و ساخت محصولات از خروجی تقطیر شدم و در حال حاضر ۳برند، عرقیجات فِرِش(Fresh) بیتر Bitter(Miladbaqry) جویس ویپ E-liQuiD vape به ثبت و تولید رساندم و الان در کنار شما هستم تا هر آنچه آموختم با شما دوستان درمیان بزارم تا با هم بزرگ بشیم. کوچیک شما میلاد باقری.
آموزش بارتندری میکسولوژی تخمیر تقطیر

نظرات دانشجوهای ما

من از نظرات شما به عنوان دانشجویان عزیز خود بسیار قدردانی می‌کنم. این نظرات برای من بسیار ارزشمند هستند و به من کمک می‌کند تا بتوانم خدمات بهتری به شما ارائه دهم