درباره این کتاب:
مجموعه ای کاملاً جدید از مقامات برجسته آمریکا در آشپزی مکزیکی.
برای سالها، طرفداران از ریک بیلس خواستهاند تا دستور العملهای مارگاریتا، گواکامول و تنقلات ارزشمند خود را در یک کتاب جمعآوری کند.
اکنون ریک 35 مارگاریتای جدید و کلاسیک را به اشتراک میگذارد، از جمله نسخه مارگاریتای کامل، توپولو مارگاریتا محبوب، و تغییرات مدرن ساخته شده با مزکال.
مارگاریتا برای هر بودجه، سلیقه و فصلی وجود دارد، از جمله مارگاریتا توت فرنگی.
ریک همچنین برای هر ماه از سال دستور پخت گوآکاموله را ارائه می دهد، مانند یک گواکامول تابستانی با ذرت شیرین کبابی و هالاپنو برشته. به عنوان پاداش اضافی، ریک کوکتلهای آکوا فرسکا را با آب میوههای تازه پیشنهاد میکند و دستور العملهایی برای میانوعدههای آجیل و سبزیجات ارائه میدهد.هر دستور غذا با دستورالعمل های دقیق و آسانی نوشته شده است که هر بار نتایج عالی را تضمین می کند.
هنوز هیچ بررسی وجود ندارد.