توضیحات
درباره این کتاب:
یکی از ده کتاب برتر غذایی سال مجله اسمیتسونیان.
یک راهنمای جدید انقلابی برای ترکیب مواد تشکیل دهنده، بر اساس تحقیقات پیشگامانه یک سرآشپز معروف در مورد اساس شیمیایی طعم
جیمز بریسیونه به عنوان یک مربی در یکی از برترین مدارس آشپزی جهان، فکر میکرد که میداند چگونه مواد را با هم ترکیب کند. سپس با IBM Watson آشنا شد. با کار با ابر رایانه برای تبدیل کلان داده ها به دستور العمل های خوشمزه، بریسیون متوجه شد که او (مانند اکثر سرآشپزها) تقریباً هیچ چیز در مورد اینکه چرا غذاهای مختلف با هم طعم خوبی دارند، نمی داند. آن ظهور او را در تلاش برای درک اساس مولکولی طعم و مزه آغاز کرد – و به مرور به ماتریکس طعم منتهی شد.
راهنمای جفت مواد اولیه، The Flavour Matrix نشان می دهد که چگونه علم می تواند احتمالات ناشناخته ای را برای ترکیب غذاها در غذاهای خلاقانه شگفت انگیز باز کند. Briscione تجزیه و تحلیل های شیمیایی مواد مختلف را در اینفوگرافیک هایی با استفاده آسان تقطیر می کند و دستور العمل های شگفت انگیزی را ارائه می دهد که با آنها ساخته شده است. نتیجه تحقیقات فشرده و خلاقیت باورنکردنی در آشپزخانه، The Flavour Matrix برای آشپزهای خانگی و سرآشپزهای حرفه ای ضروری است: تنها کتابچه راهنمای ترکیب طعمی که هر کسی به آن نیاز دارد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.