The Science of Spice pdf Book

دسته بندی: برچسب ها: ,

3,500,000 ریال

کتاب علم ادویه پیوندهای طعم را درک می کند و آشپزی شما را متحول می کند

با این راهنمای قطعی ادویه ها، غذاهای خود را از ملایم و خسته کننده به تند و طعم دهنده تبدیل کنید.

درباره این کتاب:

وقت آن است که آشپزی خانه خود را ادویه کنید!
با در نظر گرفتن جدول تناوبی ادویه ها به عنوان نقطه شروع، این کتاب دستور العمل ماجراجویانه به بررسی علم پشت هنر ساخت مخلوط های باورنکردنی ادویه ها می پردازد تا به شما کمک کند طعم و مزه غذاهای خود را آزاد کنید.

کتاب ادویه‌ای را بیابید که شبیه هیچ‌یک از شخصیت‌های تلویزیونی، دانشمند مواد غذایی و نویسنده پرفروش دکتر استوارت فریموند نیست.

مطمئناً برای اینکه ذائقه‌های خود را گزگز کنید، می‌توانید کاوش کنید:
– 52 دستور غذای هیجان انگیز از سراسر جهان که هر ترکیب ادویه را به نمایش می گذارد
– توضیحی در مورد اینکه ادویه ها چیست و چگونه تولید می شوند
– کدام کشورها طرفدار کدام ادویه هستند و کمی تاریخ پشت آن
– ده ها مخلوط ادویه که می توانید درست کنید و برای چه چیزی می توانید از آن استفاده کنید
– یک راهنمای مرجع که در آن می توانید به راحتی هر ادویه را جستجو کنید تا نحوه استفاده از آن را بدانید
– نمودارهای مختلف با کد رنگی برای کمک به یادگیری ترکیبات شیمیایی سازنده طعم ها
– دستورالعمل هایی در مورد نحوه طراحی مخلوط ادویه های خود
– عکس های زیبا از ادویه و غذا

آشپزی عالی فراتر از پیروی از یک دستور غذا است – این است که بدانید چگونه از ترکیب مناسب ادویه ها و گیاهان استفاده کنید تا بهترین طعم ممکن را از غذاهای خود بگیرید. این کتاب آشپزی عالی برای آشپزهای کنجکاو و غذاهای ماجراجو است، از یادگیری نحوه کار ترکیبات طعم دهنده در ادویه ها تا کشف ادویه های برتر جهان. چه از طرفداران ادویه‌ها باشید که به دنبال آزمایش ترکیب‌های طعمی جدید هستید،

چه صرفاً یک آشپز خانگی در سطح مبتدی هستید که به دنبال افزایش دانش خود در مورد همه چیزهای مرتبط با ادویه است، این یک حجم ضروری است که به عنوان یک میز قهوه عالی دو برابر می‌شود. کتابی برای دوست داشتن تمام خانواده و اگر تا به حال فکر کرده اید که چرا طعم برخی ادویه ها قوی تر از سایرین است یا چگونه می توانید گارام ماسالای شخصی خود را درست کنید، علم ادویه همه پاسخ ها را دارد! کشف کنید که چگونه از ادویه ها برای آشپزی برای خلاقیت بیشتر در آشپزخانه استفاده کنید، و راه های متعددی را که ادویه ها می توانند تجربه غذا خوردن شما را بی نهایت افزایش دهند، کشف کنید.

هنوز هیچ بررسی وجود ندارد.

اولین نفری باشید که برای "The Science of Spice pdf Book" نظر می دهد