درباره این کتاب:
با کتاب The Everything Bartender’s Book، نسخه چهارم، در کمترین زمان مانند یک حرفه ای کوکتل ها را مخلوط خواهید کرد.
این راهنمای ضروری که برای هر سطح مهارتی طراحی شده است، دارای بیش از 1000 دستور العمل برای شات، دمنوش ها، و پانچ، همراه با کوکتل های کلاسیک، نوشیدنی های مخلوط، مخلوط کن های یخ زده، و حتی نسخه های “بکر” نوشیدنی های محبوب است. این نسخه کاملاً جدید به شما یاد می دهد که چگونه:
• ظروف شیشه ای را انتخاب کنید و از ابزار نوار استفاده کنید
• صدها نوشیدنی دلپذیر را با هم مخلوط کنید
• نوشیدنی مناسب را برای هر موقعیتی انتخاب کنید
• با استفاده از آبجو و آبجو کوکتل بسازید
• خماری تند و زننده را درمان کنید
همچنین دستور العمل های جدید و هیجان انگیزی برای تهیه تلخی ها، عرقیات و شربت های خود و همچنین اطلاعات کاملاً جدیدی در مورد آبجو و سیب های میوه دستی خواهید یافت. این کتابچه راهنمای پشت نوار که به طور کامل به روز و اصلاح شده است، اسرار زیادی را که هر متصدی بار بزرگ – یا میزبان مهمانی – باید بداند را آشکار می کند!
هنوز هیچ بررسی وجود ندارد.