دوره های آموزشی
تئوری قهوه , باریستایی , لاته آرت
بارتندری , میکسولوژی , تخمیر و تقطیر
تعاریف و ابزارشناسی
متد ها و تکنیک های ساخت نوشیدنی
طعم شناسی
انواع عصاره گیری
عطرسازی
ساخت بیتر و سیروپ
تکنیک های گسترنومی
پیرینگ و شیمی مواد
لیوان شناسی
گارنیش ها
از تخمیر تا تقطیر
آزمون بارتندری
فروشگاه
وبلاگ
ابزار های سایت
ماشین حساب
گالری
تماس با من
درباره من
Instructor
ورود/ثبت نام
دوره های آموزشی
تئوری قهوه , باریستایی , لاته آرت
بارتندری , میکسولوژی , تخمیر و تقطیر
تعاریف و ابزارشناسی
متد ها و تکنیک های ساخت نوشیدنی
طعم شناسی
انواع عصاره گیری
عطرسازی
ساخت بیتر و سیروپ
تکنیک های گسترنومی
پیرینگ و شیمی مواد
لیوان شناسی
گارنیش ها
از تخمیر تا تقطیر
آزمون بارتندری
فروشگاه
وبلاگ
ابزار های سایت
ماشین حساب
گالری
تماس با من
درباره من
Instructor
[dm-modal]
ورود
دوره
صفحه اصلی
دوره
1
دوره پیدا شد
مرتب شده براساس:
پیش فرض
جدیدترین
قدیمی ترین
لیوان شناسی
182 دانشجو
لیوان شناسی
دسترسی مادام العمر
1 درس ها
مبتدی
میلاد باقری
رایگان