• مدت زمان
  • سخنرانی 50
  • سطح مهارت کارشناس
  • آزمون‌ها 0
  • درصد پیشرفت 80
  • گواهینامه بلی
  • آواتار کاربر

    میلاد باقری

  • دسته:

    از تخمیر تا تقطیر

7,000,000 ﷼
  • 750 دانشجو
  • english

چرا از تخمیر تا تقطیر مهم است؟ برای فعال کردن مخمر در مایعات برای عصاره گیری و بیشتر کردن شدت […]

از تخمیر تا تقطیر

برای فعال کردن مخمر در مایعات برای عصاره گیری و بیشتر کردن شدت طعمی مایعات نیاز داریم به یادگیری تخمیر و تقطیر.

در این دوره با نحوه تخمیر کردن و انواع تقطیر با نحوه انجام دادن و تجهیزات آنها آشنا میشوید.

این دوره(تعاریف و ابزارشناسی) در سطح پایه هست و سطح دوره های دیگر به متوسطه و تخصصی میرسد.ثبت نام در این دوره نامحدود بوده و هزینه این دوره به مراتب از دوره های حضوری به دلیل پرداخت هزینه های جانبی,پایین تر است و مطالب ساده بیان شده و هر درس در این دوره همراه با توضیحات کامل و عکس و ویدیوهای آموزشی هست تا کل دوره های بارسرد را بهتر درک کنید و نیازی به دوره های حضوری نداشته باشید.

بله, هنرجویان عزیز میتوانند با شماره های تماس در قسمت تماس با ما, مستقیما با مدرس میلاد باقری در ارتباط باشند تا هرگونه سوال و مشکل را برای شما حل و کمکتان کند.

بله, از هنرجویانی که دوره های بارسرد را گذراندن,آزمون غیرحضوری گرفته میشود و با دریافت نمره قبولی,مدرک دوره غیرحضوری سرد را از طریق ایمیل ثبت شدشان دریافت میکنند.