• مدت زمان
  • سخنرانی 17
  • سطح مهارت کارشناس
  • آزمون‌ها 0
  • درصد پیشرفت 80
  • گواهینامه بلی
  • آواتار کاربر

    میلاد باقری

  • دسته:

    تکنیک های گسترنومی

8,500,000 ﷼
  • 953 دانشجو
  • english

چرا مولکولار گسترونومی مهم است؟ یکی از جدیدترین تکنیک های ساخت نوشیدنی و غذا ها است که شکل,بافت,طعم و ظاهر […]

تکنیک های گسترنومی

یکی از جدیدترین تکنیک های ساخت نوشیدنی و غذا ها است که شکل,بافت,طعم و ظاهر جدید را برای نوشیدنی ها و غذاها خلق میکنید.

در این دوره با تکنیک های گسترونومی مولکولی که افراد مولکولار میکسولوژیست این کار را برای نوشیدنی ها و غذاها انجام میدهند آشنا میشوید.

این دوره(تعاریف و ابزارشناسی) در سطح پایه هست و سطح دوره های دیگر به متوسطه و تخصصی میرسد.ثبت نام در این دوره نامحدود بوده و هزینه این دوره به مراتب از دوره های حضوری به دلیل پرداخت هزینه های جانبی,پایین تر است و مطالب ساده بیان شده و هر درس در این دوره همراه با توضیحات کامل و عکس و ویدیوهای آموزشی هست تا کل دوره های بارسرد را بهتر درک کنید و نیازی به دوره های حضوری نداشته باشید.

بله, هنرجویان عزیز میتوانند با شماره های تماس در قسمت تماس با ما, مستقیما با مدرس میلاد باقری در ارتباط باشند تا هرگونه سوال و مشکل را برای شما حل و کمکتان کند.

بله, از هنرجویانی که دوره های بارسرد را گذراندن,آزمون غیرحضوری گرفته میشود و با دریافت نمره قبولی,مدرک دوره غیرحضوری سرد را از طریق ایمیل ثبت شدشان دریافت میکنند.

کاربر مدرس نیست!