بررسی اجمالی دوره
چرا طعم شناسی مهم است؟
یکی از مهم ترین بخش های ساخت نوشیدنی,طعم شناسی است تا به وجود مزه ها و رایحه ها در نوشیدنی پی ببریم تا با ذائقه مهمانان بهترین نوع نوشیدنی را ارائه دهیم.
هدف از این دوره چیست؟
در این دوره علاوه بر طعم شناسی و درک طعم و عطر, ما به بالانس مزه ها و شناخت اتم های کربن, بافت های متضاد و چگونه کار کردن با دستگاه GC-MS و ترکیبات آلی فرار VOCs را میرسیم.
دوره غیرحضوری بارسرد چیست؟
این دوره(تعاریف و ابزارشناسی) در سطح پایه هست و سطح دوره های دیگر به متوسطه و تخصصی میرسد.ثبت نام در این دوره نامحدود بوده و هزینه این دوره به مراتب از دوره های حضوری به دلیل پرداخت هزینه های جانبی,پایین تر است و مطالب ساده بیان شده و هر درس در این دوره همراه با توضیحات کامل و عکس و ویدیوهای آموزشی هست تا کل دوره های بارسرد را بهتر درک کنید و نیازی به دوره های حضوری نداشته باشید.
دوره غیر حضوری بارسرد همراه با پشتیبانی است؟
بله, هنرجویان عزیز میتوانند با شماره های تماس در قسمت تماس با ما, مستقیما با مدرس میلاد باقری در ارتباط باشند تا هرگونه سوال و مشکل را برای شما حل و کمکتان کند.
آخر دوره غیرحضوری بارسرد مدرک داده میشود؟
بله, از هنرجویانی که دوره های بارسرد را گذراندن,آزمون غیرحضوری گرفته میشود و با دریافت نمره قبولی,مدرک دوره غیرحضوری سرد را از طریق ایمیل ثبت شدشان دریافت میکنند.
میلاد باقری
کارم در حوزه کافیشاپ از سال ۱۳۹۷ با کلی مشکلات توی این صنعت شروع شد. بسیار علاقمند به کار تقطیر، عصارِگیری و ساخت محصولات از خروجی تقطیر شدم و در حال حاضر ۳ برند، عرقیجات فِرِش(Fresh) بیتر Bitter(Miladbaqry) جویس ویپ E-liQuiD vape به ثبت و تولید رساندم و الان در کنار شما هستم تا هر آنچه آموختم با شما دوستان درمیان بزارم تا با هم بزرگ بشیم.
کوچیک شما میلاد باقری