• مدت زمان
  • سخنرانی 22
  • سطح مهارت کارشناس
  • آزمون‌ها 0
  • درصد پیشرفت 80
  • گواهینامه بلی
  • آواتار کاربر

    میلاد باقری

  • دسته:

    طعم شناسی

5,500,000 ﷼
  • 595 دانشجو
  • english

چرا طعم شناسی مهم است؟ یکی از مهم ترین بخش های ساخت نوشیدنی,طعم شناسی است تا به وجود مزه ها […]

طعم شناسی

یکی از مهم ترین بخش های ساخت نوشیدنی,طعم شناسی است تا به وجود مزه ها و رایحه ها در نوشیدنی پی ببریم تا با ذائقه مهمانان بهترین نوع نوشیدنی را ارائه دهیم.

در این دوره علاوه بر طعم شناسی و درک طعم و عطر, ما به بالانس مزه ها و شناخت اتم های کربن, بافت های متضاد و چگونه کار  کردن با دستگاه GC-MS و ترکیبات آلی فرار VOCs را میرسیم.

این دوره(تعاریف و ابزارشناسی) در سطح پایه هست و سطح دوره های دیگر به متوسطه و تخصصی میرسد.ثبت نام در این دوره نامحدود بوده و هزینه این دوره به مراتب از دوره های حضوری به دلیل پرداخت هزینه های جانبی,پایین تر است و مطالب ساده بیان شده و هر درس در این دوره همراه با توضیحات کامل و عکس و ویدیوهای آموزشی هست تا کل دوره های بارسرد را بهتر درک کنید و نیازی به دوره های حضوری نداشته باشید.

بله, هنرجویان عزیز میتوانند با شماره های تماس در قسمت تماس با ما, مستقیما با مدرس میلاد باقری در ارتباط باشند تا هرگونه سوال و مشکل را برای شما حل و کمکتان کند.

بله, از هنرجویانی که دوره های بارسرد را گذراندن,آزمون غیرحضوری گرفته میشود و با دریافت نمره قبولی,مدرک دوره غیرحضوری سرد را از طریق ایمیل ثبت شدشان دریافت میکنند.