دوره های آموزشی
تئوری قهوه , باریستایی , لاته آرت
بارتندری , میکسولوژی , تخمیر و تقطیر
تعاریف و ابزارشناسی
متد ها و تکنیک های ساخت نوشیدنی
طعم شناسی
انواع عصاره گیری
عطرسازی
ساخت بیتر و سیروپ
تکنیک های گسترنومی
پیرینگ و شیمی مواد
لیوان شناسی
گارنیش ها
از تخمیر تا تقطیر
آزمون بارتندری
فروشگاه
وبلاگ
ابزار های سایت
ماشین حساب
گالری
تماس با من
درباره من
Instructor
ورود/ثبت نام
دوره های آموزشی
تئوری قهوه , باریستایی , لاته آرت
بارتندری , میکسولوژی , تخمیر و تقطیر
تعاریف و ابزارشناسی
متد ها و تکنیک های ساخت نوشیدنی
طعم شناسی
انواع عصاره گیری
عطرسازی
ساخت بیتر و سیروپ
تکنیک های گسترنومی
پیرینگ و شیمی مواد
لیوان شناسی
گارنیش ها
از تخمیر تا تقطیر
آزمون بارتندری
فروشگاه
وبلاگ
ابزار های سایت
ماشین حساب
گالری
تماس با من
درباره من
Instructor
[dm-modal]
ورود
ساخت بیتر و سیروپ
برنامه تحصیلی
3 Sections
13 Lessons
طول عمر
Expand all sections
Collapse all sections
بیتر:
در این درس با بیتر و ساخت بیتر آشنا میشوید.
3
0.0
بیتر سازی
0.1
ساخت بیتر
0.2
رسپی بیتر
سیروپ:
در این درس با سیروپ های دست ساز و بلانچ ها آشنا میشوید.
6
0.0
سیروپ ها
0.1
سیروپ سازی
0.2
بریکس متر
0.3
بلانچ چیست
0.4
نکات بلانچ
0.5
زمان بلانچ
روغن گیری:
در این درس با انواع روغن گیری آشنا میشوید.
4
0.0
روغن گیری چیست
0.1
روغن گیری
0.2
روغن گیری بادام و ریحان
0.3
روغن گیری لیمو
This content is protected, please
login
and
enroll
in the course to view this content!
Modal title
Main Content