از تخمیر تا تقطیر

از تخمیر تا تقطیر

Lifetime access
50 درس ها
749 دانشجو
(3 رتبه بندی)

مدت زمان

Lifetime access

درس ها

50 درس ها

دانشجو

749 دانشجو

بررسی اجمالی دوره

برای فعال کردن مخمر در مایعات برای عصاره گیری و بیشتر کردن شدت طعمی مایعات نیاز داریم به یادگیری تخمیر و تقطیر.

در این دوره با نحوه تخمیر کردن و انواع تقطیر با نحوه انجام دادن و تجهیزات آنها آشنا میشوید.

این دوره(تعاریف و ابزارشناسی) در سطح پایه هست و سطح دوره های دیگر به متوسطه و تخصصی میرسد.ثبت نام در این دوره نامحدود بوده و هزینه این دوره به مراتب از دوره های حضوری به دلیل پرداخت هزینه های جانبی,پایین تر است و مطالب ساده بیان شده و هر درس در این دوره همراه با توضیحات کامل و عکس و ویدیوهای آموزشی هست تا کل دوره های بارسرد را بهتر درک کنید و نیازی به دوره های حضوری نداشته باشید.

بله, هنرجویان عزیز میتوانند با شماره های تماس در قسمت تماس با ما, مستقیما با مدرس میلاد باقری در ارتباط باشند تا هرگونه سوال و مشکل را برای شما حل و کمکتان کند.

بله, از هنرجویانی که دوره های بارسرد را گذراندن,آزمون غیرحضوری گرفته میشود و با دریافت نمره قبولی,مدرک دوره غیرحضوری سرد را از طریق ایمیل ثبت شدشان دریافت میکنند.

آواتار کاربر

میلاد باقری

11 بررسی
8 دانش‌آموز
13 دوره

کارم در حوزه کافیشاپ از سال ۱۳۹۷ با کلی مشکلات توی این صنعت شروع شد. بسیار علاقمند به کار تقطیر، عصارِگیری و ساخت محصولات از خروجی تقطیر شدم و در حال حاضر ۳ برند، عرقیجات فِرِش(Fresh) بیتر Bitter(Miladbaqry) جویس ویپ E-liQuiD vape به ثبت و تولید رساندم و الان در کنار شما هستم تا هر آنچه آموختم با شما دوستان درمیان بزارم تا با هم بزرگ بشیم.
کوچیک شما میلاد باقری

5.0
3 رتبه بندی ها
5 ستاره
100%
4 ستاره
0%
3 ستاره
0%
2 ستاره
0%
1 ستاره
0%

6 بررسی ها

  1. Sh

    15 تیر 1402

    بسیار کامل و مفید

  2. آواتار کاربر

    alashekaari

    15 تیر 1402

    کامل و جامع بود ممنونم از شما🙏🏻

  3. آواتار کاربر

    alashekaari

    15 تیر 1402

    عالی بود ممنون از مطالب آموزنده شما

یک بررسی اضافه کنید