[dm-modal]
برنامه تحصیلی
- 7 Sections
- 15 Lessons
- طول عمر
Expand all sectionsCollapse all sections
- عصاره گیری با دستگاه های تقطیر:در این درس با انواع تقطیر و کاربرد هر کدام آشنا میشوید.7
- عصاره گیری با حرارت و به همراه آب و OLEO SACCHARUM:در این درس با روش های عصاره گیری از پوست مرکبات و ایجاد شدت طعمی بالا آشنا میشوید.2
- عصاره گیری با فشار:در این درس با ایجاد فشار گاز بر بافت های سخت برای عصاره گیری آشنا میشوید.1
- عصاره گیری با الکل و گلیسیرین خوراکی:در این درس با استفاده از روش ساده عصاره گیری اما بسیار کاربردی آشنا میشوید.1
- عصاره گیری با مایع گلوکز:1
- عصاره گیری با سایفون و کلدبرو:2
- عصاره گیری با روش سوز-وید SOUS-VIDE:در این درس با یکی از متدهای جدید عصاره گیری آشنا میشوید.1