[dm-modal]
برنامه تحصیلی
- 8 Sections
- 17 Lessons
- طول عمر
Expand all sectionsCollapse all sections
- مولکولار گسترنومی:در این درس با تکنیک های جدید ساخت غذا و نوشیدنی و انواع آنها آشنا میشوید.1
- آگار آگار agar agar:در این درس با آگار آگار و نحوه ساخت گارنیش ها با استفاده از آن آشنا میشوید.1
- سدیم آلژنیت و کلسیم لاکتیت:در این درس با بخش های جذاب ساخت نوشیدنی ها و غذا به سبک مدرن با ظاهری جذاب آشنا میشوید.6
- زانتان گام XANTHAN GUM:در این درس با نوعی غلیظ کننده و قوام دهنده آشنا میشوید.1
- تاپیوکا TAPIOCA:در این درس با مروارید های زیبا و چیپس های خوراکی با مزه دلخواه خودتان آشنا میشوید.1
- سوی لسیتین SOY LECITHIN:در این درس با فوم پایدار با طعم های مورد علاقه خودتان آشنا میشوید.1
- مالتودکسترین MALTODEXTRIN:در این درس با پودر هایی به سبک خاک با طعم های جدید آشنا میشوید.1
- شفاف سازی CLARIFICATION:در این درس مایعات کدر خود را به راحتی میتوانید شفاف کنید.5
شفاف سازی با شیر
قبلی