دوره های آموزشی
تئوری قهوه , باریستایی , لاته آرت
بارتندری , میکسولوژی , تخمیر و تقطیر
تعاریف و ابزارشناسی
متد ها و تکنیک های ساخت نوشیدنی
طعم شناسی
انواع عصاره گیری
عطرسازی
ساخت بیتر و سیروپ
تکنیک های گسترنومی
پیرینگ و شیمی مواد
لیوان شناسی
گارنیش ها
از تخمیر تا تقطیر
آزمون بارتندری
فروشگاه
وبلاگ
ابزار های سایت
ماشین حساب
گالری
تماس با من
درباره من
Instructor
ورود/ثبت نام
دوره های آموزشی
تئوری قهوه , باریستایی , لاته آرت
بارتندری , میکسولوژی , تخمیر و تقطیر
تعاریف و ابزارشناسی
متد ها و تکنیک های ساخت نوشیدنی
طعم شناسی
انواع عصاره گیری
عطرسازی
ساخت بیتر و سیروپ
تکنیک های گسترنومی
پیرینگ و شیمی مواد
لیوان شناسی
گارنیش ها
از تخمیر تا تقطیر
آزمون بارتندری
فروشگاه
وبلاگ
ابزار های سایت
ماشین حساب
گالری
تماس با من
درباره من
Instructor
[dm-modal]
ورود
عطرسازی
برنامه تحصیلی
4 Sections
8 Lessons
طول عمر
Expand all sections
Collapse all sections
ساخت عطر:
3
0.1
مراحل عطرسازی
0.2
عطر روغنی
0.3
عطر الکلی
کتابخانه عطر:
2
1.0
کتابخانه عطر
1.1
چارچوب مرجع خود را گسترش دهید
تربیت حواس و تمرین:
2
2.0
تربیت حواس
2.1
تشخیص عطر ها
ماتریس:
1
3.0
تغییر ماتریس
This content is protected, please
login
and
enroll
in the course to view this content!
Modal title
Main Content