[dm-modal]
برنامه تحصیلی
- 9 Sections
- 22 Lessons
- طول عمر
Expand all sectionsCollapse all sections
- طعم شناسی:از مهمترین درس های دوره بارسرد طعم شناسی است تا به شناخت مزه ها و رایحه ها آشنا شویم.1
- بالانس مزه ها:در این درس برای رسیدن به غذاها و نوشیدنی ها که مزه ها با هم در تعادل باشند از جدول بالانس مزه ها استفاده کنید.1
- درک طعم از دهان شروع میشود:در این درس به تشخیص مزه ها در دهان آشنا میشویم و اینکه آیا بدون بویایی مزه ها تغییر میکنند؟1
- احساسات سه قلو و بافت در غذا:در هنگام غذا خوردن,ما به غیر از درک مزه ها, احساسات دیگرمان درگیر است که در این درس با این احساسات و نوع بافت ها آشنا میشویم.3
- طعم در مغز و اهمیت عطر:در این درس با اتفاقات طعم در مغز آشنا میشوید.2
- بویایی و مولکول های عطر:یکی از مهم ترین درس های این دوره درک بویایی و تمرین و قوی کردن حس بویایی نسبت به دیگران است.5
- VOCs و GC-MS:در این درس با ترکیبات آلی فرار و نحوه کار دستگاه کروماتوگرافی گازی آشنا میشوید.3
- قدرت اتم های کربن:5
- چگونه یک لیوان شراب را بچشیم؟1
فورانون ها و استرها
قبلی