[dm-modal]
برنامه تحصیلی
- 8 Sections
- 25 Lessons
- طول عمر
Expand all sectionsCollapse all sections
- افراد متخصص بارسرد:در این درس با وظایف این افراد و اینکه چه افرادی را برای چه بخش هایی استخدام کنیم و همچنین با اصول کافه داری آشنا میشوید.2
- اندازه ها و اصطلاحات بارسرد:در این درس با اطلاحات در بار ها و مقیاس های اندازه گیری ها آشنا میشوید.4
- آب گازدارها:در این درس میتوانید آب گازدار های خود را بسازید و استفاده کنید.1
- انواع یخ ها:در این درس با انواع یخ ها در بارسرد آشنا میشوید.1
- انواع شکر و ملاس:در این درس با انواع شکر ها و ملاس و نحوه استفاده, با نوع ساخت آنها آشنا میشوید.2
- اسیدها:در این درس با انواع اسیدها و کاربرد آنها و مقدار PH آنها آشنا میشوید.1
- آب مقطر:1
- ابزارشناسی:در این درس با ابزارها و وسایل بارسرد با نحوه کارایی آنها آشنا میشوید.13
ابزار های دیگر
قبلی