آموزش بارتندری
  • دوره‌ های آموزشی
    • تئوری قهوه , باریستایی , لاته آرت
    • بارتندری , میکسولوژی , تخمیر و تقطیر
      • تعاریف و ابزارشناسی
      • متد ها و تکنیک های ساخت نوشیدنی
      • طعم شناسی
      • انواع عصاره گیری
      • عطرسازی
      • ساخت بیتر و سیروپ
      • تکنیک های گسترنومی
      • پیرینگ و شیمی مواد
      • لیوان شناسی
      • گارنیش ها
      • از تخمیر تا تقطیر
      • آزمون بارتندری
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • ابزار های سایت
    • ماشین حساب
    • گالری
  • تماس با من
  • درباره من
  • Instructor
ورود/ثبت نام
آموزش بارتندری
لوگو سایت آموزشی بارتندری و میکسولوژی و تقطیر میلاد باقری
  • دوره‌ های آموزشی
    • تئوری قهوه , باریستایی , لاته آرت
    • بارتندری , میکسولوژی , تخمیر و تقطیر
      • تعاریف و ابزارشناسی
      • متد ها و تکنیک های ساخت نوشیدنی
      • طعم شناسی
      • انواع عصاره گیری
      • عطرسازی
      • ساخت بیتر و سیروپ
      • تکنیک های گسترنومی
      • پیرینگ و شیمی مواد
      • لیوان شناسی
      • گارنیش ها
      • از تخمیر تا تقطیر
      • آزمون بارتندری
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • ابزار های سایت
    • ماشین حساب
    • گالری
  • تماس با من
  • درباره من
  • Instructor
[dm-modal]
ورود

گالری

  1. صفحه اصلی
  2. گالری
  • همه
  • گارنیش ها
  • تقطیر
  • گسترونومی مولکولی
  • بیتر
  • خاطرات
  • نوشیدنی ها
ایزومالت دونات

ایزومالت دونات

بعد آب کردن ایزومالت,آن را با بلندر پودر کرده و پودر را حالت دونات در میاریم و داخل فر میگذاریم.

آبنبات چوبی قرمز

آبنبات چوبی قرمز

ابتدا ایزومالت را آب کرده و داغ روی مت های گرد آبنبات ریخته و روی آن رنگ خوراکی قرمز اضافه میکنیم.

دکانتور یا قیف جدا کننده

دکانتور یا قیف جدا کننده

با این وسیله میتوانیم راحت تر اسانس های طبیعی(روغن) را از هایدروسل(مایع بدون الکل) جدا کنیم.

اسفیرفیکیشن

اسفیرفیکیشن

با استفاده از دو ماده,سدیم آلژینات و کلسیم لاکتیت که یکی بصورت حمام و دیگری بصورت مایع طعم دار درست میشوند.

ایزومالت ابریشمی سبز

ایزومالت ابریشمی سبز

ایزومالت را آب کرده و رنگ سبز اضافه میکنیم و مایع به حالت کشسان رسید به ابریشم تبدیل میکنیم.

ایزومالت طرح دار زرد

ایزومالت طرح دار زرد

ایزومالت را آب کرده و به آن رنگ زرد اضافه میکنیم و بعد روی مت گیپور میریزیم.

ایزومالت طرح دار بی رنگ

ایزومالت طرح دار بی رنگ

ایزومالت را آب کرده و بعد روی مت گیپور میریزیم.

ایزومالت رنگی سبز و زرد

ایزومالت رنگی سبز و زرد

ایزومالت را روی مت پهن کرده و به آن رنگ خوراکی اضافه کرده و در فر میگذاریم.

ایزومالت رنگی

ایزومالت رنگی

ایزومالت را روی مت پهن کرده و به آن رنگ خوراکی اضافه کرده و در فر میگذاریم.

گلوکز رنگی

گلوکز رنگی

گلوکز را روی مت ریخته و به آن رنگ های خوراکی را اضافه میکنیم و داخل فر میزاریم تا حالت بگیرد.

ایزومالت رنگی

ایزومالت رنگی

ایزومالت را روی مت پهن کرده و به آن رنگ خوراکی اضافه کرده و در فر میگذاریم.

ایزومالت طرح برگ آبی

ایزومالت طرح برگ آبی

ایزومالت را آب کرده و به آن رنگ آبی اضافه میکنیم و بعد روی مت گیپور میریزیم.

ایزومالت طرح برگی بنفش

ایزومالت طرح برگی بنفش

ایزومالت را آب کرده و بعد روی مت گیپور میریزیم و در آخر رنگ بنفش را اضافه میکنیم.

ایزومالت طرح برف

ایزومالت طرح برف

ایزومالت را آب کرده و بعد روی مت ایزومالت برفی میریزیم تا شکل برف را بگیرد.

ایزومالت آبی

ایزومالت آبی

ایزومالت را آب کرده و به آن رنگ آبی اضافه میکنیم و بعد روی مت نسوز پهن میکنیم.

آبنبات چوبی بنفش

آبنبات چوبی بنفش

ابتدا ایزومالت را آب کرده و داغ روی مت های گرد آبنبات ریخته و روی آن رنگ خوراکی بنفش اضافه میکنیم.

آبنبات چوبی سبز

آبنبات چوبی سبز

ابتدا ایزومالت را آب کرده و داغ روی مت های گرد آبنبات ریخته و روی آن رنگ خوراکی سبز اضافه میکنیم.

آبنبات چوبی اسب آبی

آبنبات چوبی اسب آبی

ابتدا ایزومالت را آب کرده و داغ روی مت طرح اسب ریخته و روی آن رنگ خوراکی آبی اضافه میکنیم.

آبنبات چوبی اسب مشکی

آبنبات چوبی اسب مشکی

ابتدا ایزومالت را آب کرده و داغ روی مت طرح اسب ریخته و روی آن رنگ خوراکی مشکی اضافه میکنیم.

بیتر اسطوخودوس

بیتر اسطوخودوس

بیتر دست ساز اسطوخودوس با تلخی خوشمزه و عطر گلی زیبا.

بیتر اسپایس

بیتر اسپایس

بیتر دست ساز اسپایس ترکیبی از فلفل سیاه,هل,افسنطین,دارچین,قهوه,پوست نارنج و میخک.

بیتر سازی

بیتر پرتقال دارچین

بیتر دست ساز پرتقال دارچین با تلخی دلنشین پرتقال و دارچین و عطر زیبای پوست پرتقال.

پوره خشک شده نارگیل

پوره خشک شده نارگیل

بعد از صاف کردن سیروپ نارگیل,پوره به دست آمده را روی مت نسوز پهن کرده و داخل فر گذاشته تا خشک شوند. 

تاپیوکا پرتقالی

تاپیوکا پرتقالی

تاپیوکا را با آب پرتقال به حرارت میرسانیم و روی مت نسوز پهن کرده و روی آن از تیکه های پرتقال خشک استفاده کرده و در فر میگذاریم تا خشک شوند.

گلس تخم شربتی

گلس تخم شربتی

تخم شربتی را در آبجوش ریخته و بعد از لجز شدن روی مت نسوز ریخته و در فر میگذاریم تا خشک شوند.

تقطیر دارچین فرش

تقطیر دارچین فرش

دارچین حاوی تانن، روغن های فرار مانند سینامالدئید، کومینالدهید، وژنول، فلاندرن، سیمن، کاریوفیلن، لینالول و سافرول است. دیگر ترکیباتی مانند سینزیلانین، سینزیلانول، کومارین، موسیلاژ، رزین و کلسیم اگزالات می باشد. سینامالدئید مسئول بوی دارچین و تنها به فرم ترانس یا E‎ وجود دارد.

تقطیر اسطوخودوس فرش

تقطیر اسطوخودوس فرش

ترکیبات شیمیایی اسانس اسطوخودوس مرکب از نوعی ستن (با بوی کامفر و نعناع)، سینئول،الکل و لینالول است. اسانس اسطوخودس دارای اثر مهار کننده بر روی باکتری های بیماری زا می باشد.

درباره تقطیر

درباره تقطیر

تقطیر یک فرایند فیزیکی برای جداسازی اجسام با دمای جوش متفاوت است.

تقطیر، روشی جهت استخراج اسانس از گیاهان دارویی و معطر

تقطیر، روشی جهت استخراج اسانس از گیاهان دارویی و معطر

فرایند تقطیر نوعی روش استخراج اسانس است که قدمت طولانی داشته و در آن، مایع به ترکیباتی که نقطه جوش متفاوت دارند تقسیم می‌شود.

اجزای یک سیستم تقطیر ساده

اجزای یک سیستم تقطیر ساده

به‌طور کلی یک سیستم تقطیر ساده دارای چهار بخش است: مشعل (به عنوان منبع گرما)، مخزن تقطیر، مبرّد و قسمت جداکنندهٔ اسانس.

تویله زرد

تویله زرد

با استفاده از آب,آرد,روغن و رنگ خوراکی زرد روی حرارت ریخته تا حالت مرجانی بگیرد.

تویله نارنجی

تویله نارنجی

با استفاده از آب,آرد,روغن و رنگ خوراکی نارنجی روی حرارت ریخته تا حالت مرجانی بگیرد.

اصول کافه داری

دوره بار گرم

با استاد جواد اکبری در مشهد(سال 1401)

جواد اکبری

جواد اکبری

دیدار با استاد جواد اکبری در مشهد.

دوره بارسرد

دوره بارسرد

دوره بار سرد با استاد حافظ صفایی در تهران(سال 1400)

حافظ صفایی

حافظ صفایی

همکاری با تیم ریتون و حافظ صفایی برای کلاس آموزشی تقطیر در نمایشگاه بین المللی تهران (سال 1401)

خاویار آگار زعفران پشن فروت

خاویار آگار زعفران پشن فروت

ساخت خاویار با استفاده از پودر آگار آگار و سرد دم زعفران با سیروپ پشن فروت.

خاویار آگار آلوورا

خاویار آگار آلوورا

ساخت خاویار با استفاده از پودر آگار آگار و آبمیوه آلوورا.

روغن دارچین

روغن دارچین

اسانس دارچین که در رایحه درمانی استفاده می شود، برای کاهش احساس افسردگی و ضعف و خستگی جسمانی شناخته شده می شود.

دوره بار سرد و میکسولوژی

دوره بار سرد و میکسولوژی

کمپ بارسرد و میکسولوژی تیم ریتون در کاشان(سال 1401)

ابریشم شکری

ابریشم شکری

شکر سفید را آب کرده تا رنگ کاراملی بگیرد و مایع به حالت کشسان رسید به ابریشم تبدیل میکنیم.

صادق حسن زاده

صادق حسن زاده

دیدار با استاد صادق حسن زاده در کمپ پنجم ریتون کاشان(سال1401)

تقطیر نعناع فرش

تقطیر نعناع فرش

نعناع در اصل به عنوان گیاه دارویی برای درمان درد معده و دردهای قفسه سینه مورد استفاده قرار می‌گرفته‌است.این گیاه در طب سنتی کاربردهای متنوعی دارد و همچنین تحقیقاتی ابتدایی در رابطه با احتمال کمک آن به درمان بیماری سندرم روده تحریک‌پذیر نیز در حال انجام است.

تقطیر گل محمدی فرش

تقطیر گل محمدی فرش

نام نوعی گل رز است که یک رقم دورگه از ترکیب گل‌های رز گالیکا و نسترن شیرازی است و بر پایهٔ بررسی‌های دی‌ان‌ای آن، اشتراک ژنتیکی زیادی با گل رز قزاقی دارد و احتمالاً در گذشته، از گرده‌های آن، در تولید این رقم، استفاده شده‌است و گل ملی کشور ایران می باشد.

فوم زانتان گام

فوم زانتان گام

فوم زانتان گام با طعم انبه,پشن فروت,لیمو,زعفران.

پوره خشک شده کدوحلوایی

پوره خشک شده کدوحلوایی

بعد از صاف کردن سیروپ کدوحلوایی, پوره به دست آمده را روی مت نسوز پهن کرده و داخل فر گذاشته تا خشک شوند. 

اسفیرفیکیشن معکوس یخ زده

گورماست

غذایی ساده و خاص چوپانان خراسانی است که در فصل بهار درون مشکی کوچک شیر(اسفیر بیسیک) و ماست گوسفندی(ژله آگار آگار) را ریخته و آن را از کنار خورجین و پالان آویزان کرده و در طول روز با بالا و پایین رفتن از پستی و بلندی‌ها این غذا در مشک ترکیب شده و در ظهر درون کاسه ای بزرگی ریخته و با ادویه سبزی و نان خشک آماده میل میکردند.

گلوکز رنگی

گلوکز رنگی

مایع گلوکز را روی مت نسوز پهن کرده و به آن رنگ های خوراکی اضافه کرده و در فر میگذاریم تا حالت بگیرد.

گلوکز طلایی

گلوکز طلایی

مایع گلوکز را روی مت نسوز پهن کرده و به آن ورق های طلایی اضافه کرده و در فر میگذاریم تا حالت بگیرد.

مرنگ لوتوس

مرنگ لوتوس

با استفاده از تخم مرغ و طعم دهنده با بیسکویت لوتوس.

مرنگ تافل

مرنگ تافل

با استفاده از تخم مرغ و طعم دهنده با تافل های رنگی.

مرنگ ساده

مرنگ ساده

با استفاده از تخم مرغ و طعم دهنده های بیس.

 تاپیوکا نارنجی

تاپیوکا نارنجی

تاپیوکا را با طعم دهنده روی حرارت گذاشته و روی مت نسوز پهن کرده و در فر میگذاریم تا خشک شوند.

تاپیوکا آبی

تاپیوکا آبی

تاپیوکا را با طعم دهنده روی حرارت گذاشته و روی مت نسوز پهن کرده و در فر میگذاریم تا خشک شوند.

تاپیوکا دریا

تاپیوکا دریا

تاپیوکا را با طعم دهنده روی حرارت گذاشته و روی مت نسوز پهن کرده و در فر میگذاریم تا خشک شوند.

گلس تاپیوکا

گلس تاپیوکا

تاپیوکا را با طعم دهنده روی حرارت گذاشته و روی مت نسوز پهن کرده و در فر میگذاریم تا خشک شوند.

تاپیوکا

تاپیوکا

تاپیوکا را با طعم دهنده روی حرارت گذاشته و روی مت نسوز پهن کرده و در فر میگذاریم تا خشک شوند.

ورق برنج نارنجی

ورق برنج نارنجی

ورق برنج را در آب ملایم رنگ دار خیسانده و روی مت به آن فرم داده و میگذاریم تا خشک شوند.

ورق برنج سبز

ورق برنج سبز

ورق برنج را در آب ملایم رنگ دار خیسانده و روی مت به آن فرم داده و میگذاریم تا خشک شوند.

ماکتیل لاواندولا

ماکتیل لاواندولا

نوشیدنی آروماتیکی از گیاه اسطوخودوس و نعناع.

ماکتیل کوکولمون

ماکتیل کوکولمون

نوشیدنی بر پایه نارگیل و لیموناد.

ماکتیل بلک بری میکس

ماکتیل بلک بری میکس

نوشیدنی بر پایه میوه های بری.

شیک لوتوس و نوتلا

شیک لوتوس و نوتلا

آب پرتقال طبیعی

آب پرتقال طبیعی

ماکتیل موهیتو عربی

ماکتیل موهیتو عربی

نوشیدنی بر پایه لیمو و نعناع.

ماکتیل اورنج بیر

ماکتیل اورنج بیر

نوشیدنی بر پایه آب پرتقال و زعفران با هل.

ماکتیل وولکانو

ماکتیل وولکانو

نوشیدنی بر پایه نارگیل و عرق دارچین با آویشن تازه.

اسموتی تروپیکال

اسموتی تروپیکال

نوشیدنی بر پایه میوه های تروپیکال.

ماکتیل سافران درینک

ماکتیل سافران درینک

نوشیدنی بر پایه زعفران با ریحان و پرتقال.

پانچ سافران گلد

پانچ سافران گلد

نوشیدنی بر پایه زعفران و عرقیجات با طبع سرد و گرم.

ماکتیل پیریکلی لپ

ماکتیل پیریکلی لپ

نوشیدنی بر پایه کاکتوس و انبه با توت فرنگی.

اویل تیکی

اویل تیکی

نوشیدنی بر پایه دارچین,شکلات و شیر با آلوورا.

اسموتی بری لند

اسموتی بری لند

نوشیدنی بر پایه میوه های بری و نمک.

شیک نوتلا

شیک نوتلا

ماکتیل گرین هاوایی

ماکتیل گرین هاوایی

نوشیدنی بر پایه آناناس و سیب سبز با آوورا.

ماکتیل استرامون

ماکتیل استرامون

نوشیدنی بر پایه توت فرنگی با شاهتوت.

ماکتیل منگوسین

ماکتیل منگوسین

نوشیدنی بر پایه گراناداین و انبه با آدامس بادکنکی.

اسموتی گرین رد

اسموتی گرین رد

نوشیدنی بر پایه سیب سبز,خیار با ریحان.

پامکین کافی

پامکین کافی

نوشیدنی بر پایه کدوحلوایی,نارگیل با قهوه کامرشیال.

ماکتیل سانرایس

ماکتیل سانرایس

نوشیدنی بر پایه پرتقال و میوه های استوایی.

ماکتیل تینی تون

ماکتیل تینی تون

نوشیدنی بر پایه پرتقال,هویج با پشن فروت.

ماکتیل گلدن راک

ماکتیل گلدن راک

نوشیدنی بر پایه موز , وانیل و آناناس با تخم مرغ.

اسموتی انبه

اسموتی انبه

نوشیدنی بر پایه انبه و نارگیل با تخم شربتی.

شیک نوستالژی

شیک نوستالژی

ماکتیل پاین اپل

ماکتیل پاین اپل

نوشیدنی بر پایه سیب سبز و آناناس با سون آپ.

ماکتیل پایناسپرایت

ماکتیل پایناسپرایت

نوشیدنی بر پایه آناناس و ریحان و خیار با اسپرایت.

ماکتیل راجاستان

ماکتیل راجاستان

نوشیدنی بر پایه انیس و پرتقال با ذرت.

ماکتیل بری کوکا

ماکتیل بری کوکا

نوشیدنی بر پایه میوه های بری و کوکا.

ماکتیل کوکوبری

ماکتیل کوکوبری

نوشیدنی بر پایه نارگیل و هندوانه با میوه های بری.

ماکتیل ردساور

ماکتیل ردساور

نوشیدنی بر پایه انار و آلبالو با کاکتوس.

پانچ پارادایس

پانچ پارادایس

نوشیدنی بر پایه اسطوخودوس و عرقیجات با خاکشیر.

شیک بری لوس

شیک بری لوس

چطوری در دوره های آنلاین و حضوری شرکت کنم ؟

برای اطلاع از دوره ها و سرفصل های آموزشی با تیم پشتیبانی تماس بگیر

با تیم پشتیبانی تماس بگیر
لوگو سایت آموزشی بارتندری و میکسولوژی و تقطیر میلاد باقری

کمک نیاز داری؟ از من بپرس

هر ماه دوره های آموزشی بار سرد , رسپی ها , اجناس فروشگاه با قیمت های مناسب و مقالات آموزشی بروزرسانی میشوند .

[mc4wp_form id="161"]

فهرست دروس

مقالات مفید

تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به میلاد باقری میباشد.

طراحی و بهینه سازی سایت توسط محمد گندمی