دوره های آموزشی
تئوری قهوه , باریستایی , لاته آرت
بارتندری , میکسولوژی , تخمیر و تقطیر
تعاریف و ابزارشناسی
متد ها و تکنیک های ساخت نوشیدنی
طعم شناسی
انواع عصاره گیری
عطرسازی
ساخت بیتر و سیروپ
تکنیک های گسترنومی
پیرینگ و شیمی مواد
لیوان شناسی
گارنیش ها
از تخمیر تا تقطیر
آزمون بارتندری
فروشگاه
وبلاگ
ابزار های سایت
ماشین حساب
گالری
تماس با من
درباره من
Instructor
ورود/ثبت نام
دوره های آموزشی
تئوری قهوه , باریستایی , لاته آرت
بارتندری , میکسولوژی , تخمیر و تقطیر
تعاریف و ابزارشناسی
متد ها و تکنیک های ساخت نوشیدنی
طعم شناسی
انواع عصاره گیری
عطرسازی
ساخت بیتر و سیروپ
تکنیک های گسترنومی
پیرینگ و شیمی مواد
لیوان شناسی
گارنیش ها
از تخمیر تا تقطیر
آزمون بارتندری
فروشگاه
وبلاگ
ابزار های سایت
ماشین حساب
گالری
تماس با من
درباره من
Instructor
[dm-modal]
ورود
دوره
صفحه اصلی
دوره
13
دوره های یافت شده
مرتب شده براساس:
پیش فرض
جدیدترین
قدیمی ترین
تعاریف و ابزارشناسی
310 دانشجو
تعاریف و ابزارشناسی
دسترسی مادام العمر
25 درس ها
مبتدی
میلاد باقری
4,300,000 ﷼
ناوبری پست ها
1
2