دوره آموزش بارتندری میکسولوژی و کیمیاگری

(4 بررسی مشتری)

67,000,000 ریال120,000,000 ریال

یکی از کاملترین و به روز ترین دوره های آموزش بارتندری میکسولوژی و کیمیاگری ( تخمیر و تقطیر ) در ایران به صورت حضوری و آنلاین
دوره های حضوری در شهر مشهد برگزار میشود با تجهیزات بروز بارتندری
جهت ثبت نام دوره های حضوری با شماره 09037621522 تماس بگیرید.
با آزمون آنلاین و حضوری با ارائه مدرک معتبر از دانشگاه آزاد و فنی حرفه ای و مدرک بارتندینگ میکسولوژی از طرف آکادمی میلاد باقری

شناسه محصول: دوره آموزش بارتندری میکسولوژی دسته: برچسب: , , , ,

توضیحات

دوره آموزش بارتندری و تکنیک شیکینگ در کافه

دوره آموزش بارتندری , میکسولوژی و کیمیاگری ( تخمیر و تقطیر ) :

هدف از برگزاری این دوره به صورت حضوری ( در شهر مشهد ) و آنلاین ( روی سایت میلاد باقری ) برای بالا بردن سطح علم و مهارت هنرجویان هست
که به شناخت دقیق وسایل و ابزار های بار سرد , میکسولوژی , سیروپ سازی , گارنیش سازی , فلیر و حرکت های نمایشی پشت بار و تقطیر کمک میکنم
و تا حاصل این سرمایه گذاری روی خودتان , تیم ما در کنار شما خواهد بود.

بارمن کیست ؟

کسی است که داخل بار می ایستد و نوشیدنی های ساده فرمولر را درست میکند

 بارتندر کیست ؟

کسی است که نوشیدنی های الکلی و غیر الکلی فرمولر را پشت بار درست میکند و این نوشیدنی ها لایسنس های معتبر جهانی دارند و همچنین بحث نگهداری وسایل بار و ایجاد بار جدید و نگهداری مواد اولیه و متریال را برعهده دارد

جری توماس یک متصدی بار آمریکایی بود که در شهر نیویورک مالک و اداره کننده سالن ها بود

داستان یک بارتندر :

جری توماس یک متصدی بار آمریکایی بود که در شهر نیویورک مالک و اداره کننده سالن ها بود که به دلیل فعالیت های پیشگامانه اش در اوج کوکتل در سراسر ایالات متحده او را <پدر میکسولوژی آمریکایی> میدانند.
توماس علاوه بر نوشتن اثر اصلی کوکتل کتاب bartenders guide  و هنگام تهیه نوشیدنی ها خلاقیت و خودنمایی از خود نشان داد و تصویری از متصدی بار را به عنوان یک فرد حرفه ای خلاق ثابت کرد به همین دلیل اغلب او را <پروفسور جری توماس> می نامیدند.

میکسولوژیست کیست ؟

کسی است که علم ترکیب نوشیدنی ها را یاد دارد و از همان نظم و ترتیب موجود در دنیای بارتندینگ و از همان فرهنگ نوشیدنی های سرد و کاکتیل ها تبعیت میکند اما برای خلق نوشیدنی های جدید و اصلاح نوشیدنی های قدیمی.
میکسولوژیست ها در دنیای علوم شیمی و طعمسازی مسلط هستند و توانایی تلفیق ترکیب و ایجاد یک ایده متفاوت را برای نوشیدنی دارا هستند.

مولکولار میکسولوژیست کیست ؟

کسی است که عمل مخلوط کردن نوشیدنی ها را با استفاده از علم برای دستکاری مواد در سطح مولکولی انجام میدهد که این الهام از گسترونومی مولکولی که از تکنیک های مشابه با غذا استفاده میکند گرفته است.
یعنی حالت ماده را دستکاری کرده و طعم, احساس دهانی بافت و تصاویری جدید ایجاد میکند.

برخلاف شیکر، متد استیررینگ برای مخلوط کردن مواد بدون تولید بادهای زیاد و یا همان فوم استفاده می‌شود

مزایا شرکت در دوره های آنلاین روی سایت :

تمامی دوره ها و دروس به صورت آنلاین و آفلاین ( ارسال فایل های دروس در تلگرام ) در دسترس شما قرار میگیرد و هر زمان میتوانید از دوره استفاده کنید
محدودیت زمانی برای استفاده از دوره ها را ندارید و هر 8 ماه آپدیت های دوره برای شما به رایگان ارسال خواهد شد
بعد از اتمام دوره ها با شرکت در آزمون دوره آموزش بارتندری و کسب نمره قبولی برای شما مدرک معتبر بارتندینگ میکسولوژی ارسال خواهد شد
برای حل مشکلات در زمینه کاری شما , تیم پشتیبانی ما کنار شما خواهد بود و با شماره 09037621522 میتوانید تماس بگیرید یا در کانال آموزشی ما عضو به شوید.

نوشیدنی ماکتیل بلک تامارین اسپایس
نوشیدنی ماکتیل بلک تامارین اسپایس
نوشیدنی ماکتیل تلامون
نوشیدنی ماکتیل تلامون
نوشیدنی اسموتی آتالانته
نوشیدنی اسموتی آتالانته

 

توضیحات تکمیلی

انتخاب دوره آموزش بارتندری میکسولوژی و کیمیاگری

دوره آموزشی حضوری, دوره آموزشی آنلاین

4 دیدگاه برای دوره آموزش بارتندری میکسولوژی و کیمیاگری

  1. سپهر

    دوره آموزشی آنلاین تون خیلی خفن بود

    • میلاد باقری

      عزیزی شما ❤️

  2. شقایق

    استاد باقری واقعا ممنونم از دوره های مفیدتون.
    دوره های انلاینتون رو شرکت کردم خیلی عالی بود

    • میلاد باقری

      ممنونم از نظر شما
      همیشه بدرخشین

  3. Zahra ghiasi

    من قبلاً دوره حضوری بارسرد رفته بودم واقعا به این کاملی و حرفه ای دوره آنلاینتون نبود♥️

    • میلاد باقری

      ممنونم از لطف شما

  4. Siamak

    خواستم تشکر کنم بابت دوره های خفن تون، جز خفن ترین دوره های بارتندری میکسولوژی بود که دیدم⁦❤️⁩

    • میلاد باقری

      ممنونم از شما و همیشه در مسیرتون بدرخشین ⭐

دیدگاه خود را بنویسید