بررسی اجمالی دوره
برنامه تحصیلی
- 4 Sections
- 69 Lessons
- طول عمر
Expand all sectionsCollapse all sections
- تئوری قهوهدر این دوره به شناخت میوه قهوه , شیمی قهوه و آب و تاریخچه قهوه با فراوری و پراسس های قهوه میپردازیم28
- 0.0دان و میوه قهوه
- 0.1سازمان های جهانی قهوه
- 0.2بزرگترین تولید کنندگان قهوه
- 0.3تاریخچه قهوه
- 0.4کمربند قهوه The Coffee Belt
- 0.5روش های انتشار قهوه در مزارع
- 0.6میوه قهوه
- 0.7آناتومی میوه قهوه
- 0.8زیرگونه ها و درخت قهوه
- 0.10تفاوت قهوه عربیکا و ربوستا
- 0.11کافئین
- 0.12برداشت قهوه Coffee Harvesting
- 0.13فرآوری میوه های قهوه Coffee Processing
- 0.14مراحل فرآوری طبیعی STA : Dry / Natural
- 0.15متد های خشک کردن Methods of drying
- 0.16مراحل فرآوری شستشو / خیس SCA : Wet / Washed
- 0.17مراحل فرآوری نیمه شستشو / نیمه طبیعی Semi washed / Pulp Natural
- 0.18مراحل فرآوری عسلی Honey
- 0.19مراحل فرآوری کربونیک Carbonic Maceration
- 0.20اصطلاحات پردازش گیلاس Cherry Processing Terminology
- 0.21مقایسه فرآیند Process Comparison
- 0.22بسته بندی دانه های قهوه Packing coffee beans
- 0.23رست دانه های قهوه Roast Coffee Beans
- 0.24عیوب یا دیفکت های دانه قهوه Coffee bean defects
- 0.25قهوه تخصصی چیست؟ و تفاوت های آن!
- 0.26اصطلاحات تخصصی قهوه
- 0.27شیمی قهوه
- 0.28شیمی آب
- آشنایی با دان قهوه های جهاندر این دوره به دان قهوه های معروف در مناطقی از جهان میپردازیم5
- باریستاییدر این دوره به ابزار های باریستایی و نحوه کار با دستگاه ها و ابزار های بار گرم میپردازیم29
- 0.0باریستا کیست ؟!
- 0.1ابزار باریستایی
- 0.3کار با دستگاه اسپرسو ساز
- 0.4معرفی اجزا های دستگاه اسپرسو ساز
- 0.5تفاوت اجزای اسپرسوساز خانگی در مقابل دستگاه صنعتی
- 0.6انواع نازل بخارهای دستگاه اسپرسو و نحوه استفاده از آن
- 0.7نحوه نظافت اسپرسو ماشین ها
- 0.8نحوه نظافت دستگاه های آسیاب
- 0.9نحوه عصاره گیری اسپرسو
- 0.10فرق بین آیتم های اسپرسو ریسترتو لانگو
- 0.11اسپرسو ایده آل چیست ؟
- 0.12زمان در عصاره گیری برای یک اسپرسو
- 0.13قهوه آندر قهوه اُور
- 0.1410 مرحله فوم گیری شیر با دستگاه اسپرسو
- 0.15لته آرت چیست و چگونه پترن بکشیم ؟
- 0.16اشتباهات رایج لاته آرت
- 0.18شیمی شیر
- 0.19نحوه دم آوری قهوه
- 0.20درجه آسیاب مناسب
- 0.21دسته بندی روش های آماده سازی قهوه
- 0.22نحوه دم آوری با فرنچ پرس
- 0.23نحوه دم آوری با کمکس
- 0.24نحوه دم آوری با سایفون
- 0.25نحوه دم آوری با ائروپرس
- 0.26نحوه دم آوری با کالیتا
- 0.27نحوه دم آوری با وی سیکستی v60
- 0.28نحوه استفاده از موکاپات
- 0.29نحوه دم آوری کلدبرو تاور
- 0.30مسابقه باریستایی Anthony Douglas ( Australia )
- رسپی ها بر پایه قهوه7