دوره های آموزشی
تئوری قهوه , باریستایی , لاته آرت
بارتندری , میکسولوژی , تخمیر و تقطیر
تعاریف و ابزارشناسی
متد ها و تکنیک های ساخت نوشیدنی
طعم شناسی
انواع عصاره گیری
عطرسازی
ساخت بیتر و سیروپ
تکنیک های گسترنومی
پیرینگ و شیمی مواد
لیوان شناسی
گارنیش ها
از تخمیر تا تقطیر
آزمون بارتندری
فروشگاه
وبلاگ
ابزار های سایت
ماشین حساب
گالری
درباره ما
تماس با ما
فرم استخدام
0
×
ورود
نام کاربری یا ایمیل
*
رمزعبور
*
مرا بخاطر داشته باش
ورود
رمز عبور را فراموش کرده اید؟
ثبتنام
آدرس ایمیل
*
نام کاربری
*
رمزعبور
*
تایید رمز عبور
*
میخواهید به یک مدرس تبدیل شوید ؟
ثبتنام
میلاد باقری
0 دوره
0 دانشجو