آموزش بارتندری
  • دوره‌ های آموزشی
    • تئوری قهوه , باریستایی , لاته آرت
    • بارتندری , میکسولوژی , تخمیر و تقطیر
      • تعاریف و ابزارشناسی
      • متد ها و تکنیک های ساخت نوشیدنی
      • طعم شناسی
      • انواع عصاره گیری
      • عطرسازی
      • ساخت بیتر و سیروپ
      • تکنیک های گسترنومی
      • پیرینگ و شیمی مواد
      • لیوان شناسی
      • گارنیش ها
      • از تخمیر تا تقطیر
      • آزمون بارتندری
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • ابزار های سایت
    • ماشین حساب
    • گالری
  • تماس با من
  • درباره من
  • Instructor
ورود/ثبت نام
آموزش بارتندری
لوگو سایت آموزشی بارتندری و میکسولوژی و تقطیر میلاد باقری
  • دوره‌ های آموزشی
    • تئوری قهوه , باریستایی , لاته آرت
    • بارتندری , میکسولوژی , تخمیر و تقطیر
      • تعاریف و ابزارشناسی
      • متد ها و تکنیک های ساخت نوشیدنی
      • طعم شناسی
      • انواع عصاره گیری
      • عطرسازی
      • ساخت بیتر و سیروپ
      • تکنیک های گسترنومی
      • پیرینگ و شیمی مواد
      • لیوان شناسی
      • گارنیش ها
      • از تخمیر تا تقطیر
      • آزمون بارتندری
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • ابزار های سایت
    • ماشین حساب
    • گالری
  • تماس با من
  • درباره من
  • Instructor
[dm-modal]
ورود

وبلاگ

  1. صفحه اصلی
  2. وبلاگ

بایگانی‌ها

مصرف دارچین
مصرف دارچین

دارچین و فواید و مضرات آن

مقدمه دارچینکابردهای چوب دارچینخواص و استفاده های دارچیندارچین برای سرماخوردگیشیمی دارچینمصرف ...
21 آذر 1402
در آموزش راه اندازی کافی شاپ
آموزش راه اندازی کافی شاپ

راه اندازی کافی شاپ

مفهوم آموزش راه اندازی کافی شاپ و محبوبیت آن در فرهنگ ...
21 آذر 1402
دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد
دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد

آموزش بارتندر

دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد
21 آذر 1402
سیروپ دست ساز با سیروپ شرکتی چه فرقی دارند ؟
سیروپ

ساخت سیروپ و طعم دهنده ها 2024

سیروپ چیست ؟ ساخت سیروپ و همچنین خود سیروپ مایع غلیظ ...
21 آذر 1402
وظایف و حقوق باریستا
وظایف و حقوق باریستا

وظایف و حقوق باریستا در سال 1403

باریستا کیست ؟وظایف و حقوق باریستا چیست ؟مهارت ها و شایستگی ...
21 آذر 1402
شکلات و پیرینگ مغز کاکائو بیتر شکلات
شیمی و پیرینگ شکلات

شکلات در غذا و نوشیدنی

شکلات و دانه های کاکائو چیست ؟ شکلات یک محصول شیرینی ...
21 آذر 1402
گارنیش چیست و در دنیای هنر بارتندری، گارنیش و تزیینات یک نقش بسیار مهم در جلب توجه مشتریان و ارتقاء تجربه ذائقی آنان ایفا می‌کنند
گارنیش

گارنیش های سال 2024

در دنیای هنر بارتندری، گارنیش و تزیینات یک نقش بسیار مهم ...
21 آذر 1402
فلیر بارتندینگ
دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد

فلیر بارتندینگ

فلیر بارتندینگ چیست ؟ flair چیست؟​ چگونه حرکات فلیر را یاد ...
21 آذر 1402
حقوق و وظایف بارتندر
حقوق و وظایف بارتندر

بارتندر و حقوق

https://miladbaqry.ir/wp-content/uploads/2023/05/Milad-in-bar.mp4 هنر و مهارت یک بارتندر : در پشت فضای پر ...
21 آذر 1402

ناوبری پست ها

1 2

چطوری در دوره های آنلاین و حضوری شرکت کنم ؟

برای اطلاع از دوره ها و سرفصل های آموزشی با تیم پشتیبانی تماس بگیر

با تیم پشتیبانی تماس بگیر
لوگو سایت آموزشی بارتندری و میکسولوژی و تقطیر میلاد باقری

کمک نیاز داری؟ از من بپرس

هر ماه دوره های آموزشی بار سرد , رسپی ها , اجناس فروشگاه با قیمت های مناسب و مقالات آموزشی بروزرسانی میشوند .

[mc4wp_form id="161"]

فهرست دروس

مقالات مفید

تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به میلاد باقری میباشد.

طراحی و بهینه سازی سایت توسط محمد گندمی