مصرف دارچین دارچین و فواید و مضرات آن مقدمه دارچینکابردهای چوب دارچینخواص و استفاده های دارچیندارچین برای سرماخوردگیشیمی دارچینمصرف ... 21 آذر 1402
آموزش راه اندازی کافی شاپ راه اندازی کافی شاپ مفهوم آموزش راه اندازی کافی شاپ و محبوبیت آن در فرهنگ ... 21 آذر 1402
دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد آموزش بارتندر دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد 21 آذر 1402
سیروپ ساخت سیروپ و طعم دهنده ها 2024 سیروپ چیست ؟ ساخت سیروپ و همچنین خود سیروپ مایع غلیظ ... 21 آذر 1402
وظایف و حقوق باریستا وظایف و حقوق باریستا در سال 1403 باریستا کیست ؟وظایف و حقوق باریستا چیست ؟مهارت ها و شایستگی ... 21 آذر 1402
شیمی و پیرینگ شکلات شکلات در غذا و نوشیدنی شکلات و دانه های کاکائو چیست ؟ شکلات یک محصول شیرینی ... 21 آذر 1402
دوره آموزشی بارتندری و میکسولوژی بار سرد فلیر بارتندینگ فلیر بارتندینگ چیست ؟ flair چیست؟ چگونه حرکات فلیر را یاد ... 21 آذر 1402
حقوق و وظایف بارتندر بارتندر و حقوق https://miladbaqry.ir/wp-content/uploads/2023/05/Milad-in-bar.mp4 هنر و مهارت یک بارتندر : در پشت فضای پر ... 21 آذر 1402